Dr. Mark Trozzi

Zoon Sean (17) stierf 1 maand na "inenting"

Sean's vader Dan Hartman deelt zijn spijt, pijn, dankbaarheid en woede

Dan Hartman wil niet dat andere ouders lijden onder het verlies van hun kinderen. Hij wil niet dat andere jonge mensen onnodig sterven. Hij wil de waarheidslievende artsen bedanken die zich verzetten tegen de criminele covidale agenda en iedereen redden die we kunnen redden. Dan wil ook dat de vele dokters die medeplichtig zijn berouw tonen, zich uitspreken en stoppen met de injecties.  

Hier is Dan Hartman's intense hartgevoelde 5 minuten durende presentatie van de 5 juli manifestatie waar hij sprak samen met mij en andere Canadese covid waarheid artsen en activisten, evenals andere slachtoffers van de injecties.

Antwoorden voor Sean

Sean Hartman was de oogappel van zijn vader. Hij was een kerngezonde 17-jarige jongen die van hockey hield. Op 25 augustus werd de jonge Sean ingespoten met het genetische experiment van Pfizer. Sean en zijn vader kregen te horen dat het om een vaccin ging, dat het veilig en effectief was, en dat hij zich ermee moest laten injecteren om te kunnen blijven hockeyen. Hij werd voorgelogen en gedwongen.

Op 29 augustus werd Sean naar de spoedafdeling gebracht, kotsend, met pijn en uitslag. Hij werd naar huis ontslagen met advil. Er werd geen "vaccin"-bijwerking gemeld; dat is fout, maar gemakkelijk te verklaren in Canada, waar artsen hun medische licentie verliezen als zij proberen bijwerkingen van covidinjecties te melden.  

Op 27 september, werd Sean dood aangetroffen in zijn kamer. Er werd geen doodsoorzaak vastgesteld. Geen immunoflourescente kleuring voor spike proteïne was opgenomen in zijn autopsie. Iets niet vinden is makkelijk. Zoek er niet naar.

Hier deelt Sean's vader Dan de harde realiteit van Sean's dood, en het leven zonder hem.

Dit was een onderdeel van het evenement van 5 juli 2022, getiteld Then They Came For The Canadians Part 2. Canadese covid-ethische artsen spraken ook op het evenement. Dit waren onder andere Drs Hoffe, Luchkiw, Malthouse, Shoemaker, Trozzi, Killian, en Fourchalk.

Hier is het hele evenement met de tijdsaanduiding van elke spreker.

Links:

Autopsies tonen aan dat covid injecties de dood veroorzaakten tot een jaar na de injecties. Tweede video in dit bericht:

Dr Cole en Immunoflourescente kleuring voor spike eiwit vergiftiging

Het is een biowapen:

De Canadese doofpot:

Kinderen dwingen:

Niet veilig of effectief:

Zij weten het:

Schokkende kinderen dood door injectie statistieken.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Klik op de afbeelding voor ticketgegevens
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands