Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

BC CDC-data gjorde det alltför uppenbart att "vacciner" inte fungerar.

Begravning av bevismaterial i British Columbia

I BC, liksom överallt, tvingas allmänheten att ta del av kriminellt administrerade och felaktigt framställda genetiska injektioner. De fungerar inte när det gäller att stoppa infektion eller överföring av kovider. Tvärtom leder de till en dramatisk ökning av sjukdom och död. Detta inbegriper ökad känslighet för och sämre resultat av coronavirusinfektioner.

Här är ett arkiverat donutdiagram från British Columbia Center for Disease Control för perioden 2 januari till 18 juni 2022.

Denna graf stöder inte injektionsförtryckarnas agenda. Kom ihåg att dessa uppgifter inte omfattar det stora flertalet av de djupa sjukdomar och dödsfall som är förknippade med injektionerna, utan endast den del av sjukdomen som rör coronaviruset. Tänk också på den bedrägliga metoden att räkna sjuka människor som "oavivade" i två veckor efter det att de injicerats. Det innebär att de sjuka effekterna av injektionerna under denna kritiska tvåveckorsperiod räknas som "ovaccinerade" personer, som injicerats men ännu inte "vaccinerats". Trots detta visar uppgifterna fortfarande att 50% av BC:s befolkning fick trippelinjektioner och att de stod för 63% av dödsfallen från den 2 januari till den 18 juni 2022.

Så... BC CDC meddelade att man upphörde med dessa "vaccinationsstatus" differentierade tabeller över fall av kovid, sjukhusinläggningar, intensivvårdsintag och dödsfall.

Länkar:

 1. "Vaccinerade" kanadensare lider mest av Covid, eftersom de begraver bevisen.
 2. Den vanligaste dödsorsaken i Alberta är "okänd"
 3. Dr Ryan Cole. Världen har blivit spikad. Detaljerad och kortfattad redogörelse för förgiftningen av mänskligheten med spikprotein genom injektion.
 4. "Beyond Not Safe" Dr Trozzis presentation på världskongressen. Uppmaning till läkare och forskare att stödja åtalet mot de som begått koviderna.
 5. Expert Dr Sucharit Bhakdi | Varför injektioner inte är bra. Ingen nytta. Allvarliga skador. Infertilitet. Kumulativ fara. Koncisa och tydliga förklaringar av toppvirologen och immunologen Dr Sucharit Bhakdi..  
 6. Hur Covid-"vacciner" lamslår immunförsvaret | Del 1 av 5: Förstå immunförsvaret
 7. Hur Covid-"vacciner" lamslår immunsystemet | Del 2 av 5:Blockerar det medfödda immunsystemet och förhindrar dess utveckling, särskilt hos barn. Ursprunglig antigenisk synd
 8. Hur Covid-"vacciner" lamslår immunsystemet | Del 3 av 5. Antikroppsberoende förstärkning
 9. Hur Covid-"vacciner" lamslår immunsystemet | Del 4 av 5. Antikroppsmedierat urval
 10.  Hur Covid-"vacciner" lamslår immunförsvaret | Del 5. Posihiv/aids-test, "vaccin" som orsakar förvärvad immunitetsbrist och extrem sårbarhet för cancer.
 11. Immunitet i flocken förklarad på 12 minuter
 12. The Trozzi Report | Avsnitt 1 del 3 | Dr Chris Shoemaker. Överdödlighet på grund av alla orsaker & VI AIDS
 13. Hjälp till att stoppa mörkläggningen av vaccinskador i Ontario nu. Ontarios förnekande och mörkläggning av dödsfall och blodbad till följd av vaccininjektioner är ett brott som måste stoppas. Hjälp offren och deras familjer.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska