Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Laat u niet misleiden - Dr. Trozzi Global Alert

De zogenaamde "kuren" zijn de ziekte.

In tegenstelling tot de propaganda, waren de wereldwijde sterftecijfers normaal in 2020. Nu als gevolg van "maskers", sociale isolatie, mandaten, en vooral gedwongen injecties; zijn de sterftecijfers tot ongekende hoogte gestegen. Dezelfde georganiseerde criminelen die onze rechten hebben geschonden en deze destructieve maatregelen hebben opgelegd, maken nu op bedrieglijke wijze gebruik van de dood en ziekte, om mensen te misleiden tot meer van dezelfde fouten. Laat je niet misleiden. Hier is mijn belangrijke boodschap van 12 minuten waarin ik de afgelopen twee jaar van covidale waanzin bespreek, met inzichten die hopelijk zullen helpen voorkomen dat we worden misleid. Waarheid is het medicijn. Vrijheid en rechtvaardigheid zijn het geneesmiddel.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands