Dr. Mark Trozzi

CPSO "Vaccin" vrijstellingen en Trypanofobie

Je bent niet bang om te sterven. Je bent bang voor naalden.

Geef me vijf minuten om u het advies te tonen dat artsen in Ontario krijgen van het College of Physicians and Surgeons of Ontario, om om te gaan met mensen die een medische vrijstelling vragen voor de experimentele genetische covid injecties.

Excuses, hier is de VAERS Adverse Events afbeelding die als vierde dia moest verschijnen. Hier is een geweldige site waar u de USA VAERS-gegevens goed gepresenteerd en regelmatig bijgewerkt kunt zien.

Deze tabel bevat de numerieke VAERS-totalen tot 20221007.
Merk op dat in elke negatieve parameter, de covide injecties worden gevolgd door meer schade dan alle vaccins, voor alle ziekten, voor alle dertig jaar samen. Dit omvat meer dan drie keer zoveel sterfgevallen, en meer dan vijf keer zoveel geboorteafwijkingen. VAERS is een vrijwillig meldingssysteem, en veel deskundigen schatten dat het werkelijke aantal sterfgevallen en andere ongewenste voorvallen tot honderd keer hoger ligt dan de bovenstaande cijfers.

Links:

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Click image for ticket details
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands