Dr. Mark Trozzi

De brief van Dr Shoemaker aan de Canadese regering

Lees, deel en steun de brief van Dr Shoemaker aan het Canadese Agentschap voor Volksgezondheid en het Nationaal Adviescomité voor Inentingen.

Transcript

Dr Shoemaker blijft waakzaam en actief in de strijd voor de Canadezen.

De covid-19 injecties vernietigen het immuunsysteem (zie: een, twee, drie, vier, vijf). Coronavirusvarianten blijven zich ontwikkelen in de hoge virale ladingen die gedijen in onze gedwongen en geïnjecteerde vrienden en families. Het synergetisch effect van het door de mens gemaakte virus en de injecties is een biologische ramp waarbij de meest "gevaccineerde" mensen het meest dramatisch bezwijken aan de varianten die ze gewend zijn te kweken. Zelfs als er morgen gerechtigheid komt en we zien dat mensen als Tedros, Fauci, Poorten, Schwab, Trudeau en anderen; we hebben nog steeds een enorme menselijke gezondheidsramp die om oplossingen vraagt. De twee beste strategieën zijn eenvoudig. Ten eerste, stop de zogenaamde "Covid 19 vaccins". Ten tweede, de verwachte overvloed aan covide infecties te behandelen die crescendo in de meest "gevaccineerde" en dus immuungecompromitteerde personen onder ons. Voor de behandeling van deze covide infecties zijn bekende veilige en effectieve behandelingen nodig, waaronder de antivirale middelen ivermectine en hydroxychloroquin.

Dr Shoemaker en Karen Rucas O.T. hebben een brief geschreven aan het Canadese Agentschap voor Volksgezondheid en het Nationaal Adviescomité voor Inentingen. De brief staat hieronder en heeft mijn volledige steun. Het bevat veel bewijs en solide logica ter ondersteuning van de twee verzoeken:

  1. Canadese artsen en patiënten toegang geven tot deze veilige, betaalbare en doeltreffende geneesmiddelen.
  2. Stop de injectie van deze mislukte en gevaarlijke genetische experimenten in onze kinderen.

Deze brief heeft mijn volledige steun. Lees hem alstublieft en deel hem over de hele wereld. Er wordt goed naar verwezen en er staan overal links in waardoor het een zeer nuttig document is voor ons allen, inclusief activisten, opvoeders en goede advocaten.  

De Canadese regering is doof voor eerlijke artsen, wetenschappers en vrachtwagenchauffeurs. Het delen van deze open brief binnen Canada en internationaal zou moeten helpen de druk op de bezette Canadese regering te verhogen om de aanval op onze gezondheid, vrijheid, eerlijke artsen en echte wetenschap te stoppen.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Help de boodschap te verspreiden:

Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

nl_NLNederlands