Kiireellinen 5 minuutin toiminta. Oikeus Justinille.

Päivitys: Toiminta valmis. Hyvää työtä kaikille!

Kiitos ja hyvää työtä kaikille, jotka osallistuivat tähän nopeaan toimintaan. Onnittelut. Yhdessä keräsimme yli 10 000 kirjettä tukeaksemme vaatimusta, että oikeusministeri tutkii Justin Trudeaun viharikoksia. Tämä toiminta on valmis.

Pysäyttäkää Trudeaun viharikokset. 5 min Kiireellisiä toimia tarvitaan tänään

Pyydän teitä vahvistamaan kiireellisesti Ontarion jalon asianajajan Suzanne Colesin toimintaa. Hän nostaa Justin Trudeausta vastaan rikoslain nojalla syytteen hänen viime viikolla antamistaan lausunnoista, jotka koskivat "rokottamattomia".

Tässä minuutin mittaisessa videossa Trudeau viittaa meihin, rokottamattomiin, joita hän kutsuu "rokottamattomiksi": ja toteaa, että me olemme ääriainekset, jotka eivät usko tieteeseen, jotka ovat usein naisvihamieliset, usein rasistitmyös; se on lahko, pieni ryhmä, mutta jotka ovat vievät tilaa, ja tässä meidän on tehtävä valinta johtajana ja maana. Sallimmeko me näitä ihmisiä?

Samalla kun Trudeau ajaa tappavia injektioita ja autoritaarista agendaa, hän hyökkää sanallisesti niitä kanadalaisia vastaan, jotka ovat vastustaneet rikollista pakottamista. Tämä vihapuhe on äärimmäisen vaarallista ja hyvin rikollista! Hän pyrkii marginalisoimaan ruiskuttamattomat aivan kuten Hitler marginalisoi juutalaiset, ennen kuin hän eteni kokoamaan heidät leireihin. Jos tämä tuntuu teistä kaukaa haetulta, opiskelkaa historiaa, ja katsokaa leirejä, joita Trudeaun hallinto on jo rakentanut eri puolille Kanadaa.. Tällainen väestön alaryhmän marginalisointi on vanha autoritaarinen totalitaarinen temppu. Se ei ole uusi, mutta se on laiton. Meidän on vaadittava oikeusvaltioperiaatetta maahamme!

Trudeaun vihapuhe kanadalaisia vastaan, jotka eivät alistu pakkoruiskuihin, on rikollista. Se ylittää jo olemassa olevan lääketieteellisen apartheidin, jonka hän on jo luonut, ja se on hyvin todellinen ja välitön uhka turvallisuudellemme.

Auta suojelemaan pistämättömiä miljoonia ja kaikkia Kanadan kansalaisia. Näin tuet maanantaiaamuna käynnistettäviä rikossyytteitä Trudeauta vastaan:

  1. Lataa tämä lyhyt asiakirja
  2. Pyyhi punaiset kirjaimet pois ja korvaa ne omilla tiedoillasi.
  3. täytä henkilötietosi
  4. tulosta, allekirjoita, skannaa ja lähetä täytetty tiedosto sähköpostitse asianajaja Suzanne Colesille tähän sähköpostiosoitteeseen: ############

Suzanne nostaa syytteet maanantaiaamuna, joten aikaa on vähän. Tämä on tilaisuutemme puolustaa itseämme ja kaikkia kanadalaisia ja saada tämä rikollinen ja vieraan vallan sätkynukke pois vallasta ja vankilaan.

Pyydämme teitä myös lähettämään ja jakamaan tätä viestiä laajalti. Yhdessä voimme saada aikaan massiivisen tuen Trudeaun rikolliselle... syyttäjä. Laki koskee kaikkia (tai ei ketään).

Pistokset aiheuttavat haittaa eivätkä suojaa tartunnalta tai tartunnalta. (Lähteet: 1  2  3  4  5 ) 

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi