Dr Mark Trozzi

LA Times dansade skamligt på Kelly Ermbys grav.

LA Times utnyttjade Kelly Ermbys död för att dansa på hennes grav och falskeligen förklara bevis för att covidinjektionerna är bra.

Här är ett citat från LA Times artikel från den 10 januari 2022 med titeln Att håna Anti-vaxxers COVID-dödsfall är hemskt, ja - But May Be Necessary:

"Hur ska vi reagera på de ovaccinerades dödsfall? Å ena sidan är ett kännetecken för civiliserat tänkande att varje liv är värdefullt. Å andra sidan kan de som medvetet har struntat i nyktra medicinska råd genom att vägra ett vaccin som man vet minskar risken för allvarlig sjukdom från viruset, inklusive risken för andra, och som hamnar på sjukhus eller i graven anses få sin rättmätiga förtjänst." - Michael Hilzik, ekonomikrönikör i LA Times.

Det finns inga vetenskapliga bevis som stöder marginaliseringen av personer som valt att inte injicera sig. Även om man inte blir odödlig av att inte få sprutor, är det statistiskt och vetenskapligt sett fortfarande det klart bättre valet för att undvika död och sjukdom att avstå från tvångsinjektioner. Människor dör, oavsett om de dör efter att ha blivit lurade, tvingade och injicerade med ett farligt medicinskt experiment eller inte, är det alltid sorgligt att oskyldiga människor dör.

När det gäller hur farliga injektionerna är, finns här några bilder som visar de nyligen uppdaterade uppgifterna från USA:s Vaccine Adverse Events Reporting System per den 31 december 2021. Dessa injektioner har slagit rekord när det gäller biverkningar och dödsfall i samband med något som kallas vaccin. Detta inkluderar mer än dubbelt så många dödsfall från denna enda injektion under ett enda år, än vad som var förknippat med alla vacciner tillsammans under de senaste trettio åren tillsammans. Här finns några VAESR-databeller och grafer som är värda en titt:

Att håna de döda; Dödligt bedrägeri. LA Times borde skämmas

LA Times 1940-talspropaganda mot "ovaccinerade" människor ignorerar fakta som:

Covid dödade en mycket liten andel människor innan injektionskampanjerna inleddes. På grund av dess låga dödlighet, Att kalla det en "pandemi" var vilseledande. och djävulskt strategiskt. Covid dödar fortfarande en mycket liten andel människor, både injicerade och icke injicerade.

LA Times propagandist har valt ut en oinvigd aktivists död utan att ha fått en motagenda. De har valt att dansa på hennes grav, låtsas att hennes död är ett bevis för att jabbningarna fungerar och främja idén att det på något sätt är konstruktivt och etiskt att håna oinjicerade personers död.

Detta tjänar utan tvekan den agenda som finansiärerna och mästarna av denna dinosauriemedia har, nämligen att tvångsinjicera alla människor på jorden, om och om och om igen.

Här är några verkliga siffror att ta hänsyn till:

Innan någon av oss injicerades med covid-"vaccin" var dödligheten i covid, alfavarianten, mellan 0,15 % och 0,3%. Med säker och prisvärd behandling sjunker dödligheten till mellan 0,023% och 0,045%.

Dödligheten i de så kallade "vaccinerna" är minst 3% (Referenser: en och två)

Det är 3% döda bara under de första tre månaderna efter injektionen, och det kan förväntas att skadorna kommer att bli mycket större (Referenser: en och två) under de kommande månaderna och åren. Det är minst tio gånger högre dödlighet än för covid utan behandling och minst 67 gånger högre dödlighet än för covid med billig säker behandling.

Oddsen att dö bara under de första tre månaderna efter vaccinationen är minst 67 gånger högre risk att dö av kovid om de fångade den och hade enkelt och tillgängliga behandling i hemmet.

Även om vi bortser från att vaccinet är minst 10-67 gånger farligare än själva koviden, kan vi fortfarande ställa oss frågan: "Om någon överlever vaccinet, minskar då risken för att han eller hon ska få eller överföra koviden?" För att kompensera för alla dessa risker måste det väl finnas någon fördel med det så kallade "vaccinet"?

Det vi observerar är att trots farorna med injektionerna finns det vissa kortvariga fördelar när det gäller att minska svårighetsgraden av mild till måttlig kovidsjuka efter injektionerna. Dessa fördelar försvinner dock efter några månader och saknas även för subtila nya varianter som uppstår.

Att analysera data från covid är komplicerat på grund av en mängd olika bedrägliga metoder, som pågår på många platser där det kriminella covidföretaget fortfarande har institutionell kontroll. I dessa bedrägerier kan till och med människor som är sjuka och dör av negativa effekter av de så kallade "vaccinerna" inom 14 eller 21 dagar efter injektionen betecknas som "ovaccinerade" och "döende av covid", vilket gör att den allmänna opinionen på ett falskt sätt stödjer injektionerna i stället för att vara emot dem. (Se referenser: en, två, och tre).

Naturliga, icke-injicerade personer har förhoppningar om att få möta en naturlig infektion som ofta är asymtomatisk eller mild, men som ger bred och effektiv långvarig naturlig immunitet mot alla varianter av SARS C0V2. Många människor har faktiskt redan uppnått detta på ett naturligt sätt och har ett starkt immunförsvar.   

De flesta coronavirus, särskilt omikronvarianten, är mycket lindriga och de flesta människor är symtomfria eller har lindriga symtom. Eftersom det dessutom finns säker och effektiv behandling, behöver nästan ingen drabbas eller dö när de utsätts för viruset. Snarare kan de få en mild sjukdom och utveckla en utmärkt livslång immunitet.

De så kallade injektionerna skadar immunförsvaret och hindrar utvecklingen av en utmärkt naturlig immunitet. Offren blir mycket mer sårbara för kovidsjukdomar och skadas direkt av injektionerna. 

Nya bevis från Tyskland visar en åtta gånger ökad risk för infektion med omikronvarianten hos "fullt" (dvs. dubbel- och trippelvaccinerade) individer. Vi planerar att dela med oss av mer om dessa nya tyska data under den kommande veckan. Den observerade ökade incidensen av omicron-infektion bland de covid-"vaccinerade" är logisk, som vi har beskrivit tidigare har de antikroppar endast mot spikproteinet från förra årets modell, vilka är ineffektiva mot de nya varianterna. I själva verket bidrar dessa onaturliga antikroppar till att driva på utvecklingen av varianter som omicron. Under tiden har injicerade personer Det medfödda och adaptiva immunsystemet har skadats., och är fortfarande outbildade för att verkligen hantera SARS C0V2 och nya varianter som kommer att komma.

Sammanfattningsvis:

De så kallade vaccinerna har varit ett fullständigt misslyckande. De har slagit nya rekord i fråga om biverkningar och dödsfall till följd av allt som någonsin har betecknats som "vaccin". Tyvärr kan man förvänta sig mycket mer dödsfall och sjukdomar orsakade av injektioner i framtiden än de kortsiktiga skador som vi för närvarande observerar (Referenser: En och Två).

Det är sant att vi är dödliga, och människor som inte injicerats kommer fortfarande att leva och dö. En del kommer till och med att dö med covid. Men det ger ingen vetenskaplig grund för LA Times att dansa på sin grav och förklara bevis för att injektionerna räddar liv. Det gör de inte. De är dödliga.

LA Times har skämt ut sig. De bör inte få ta del av våra affärer eller pengar. Kelly Ermbys familj skulle ha rätt att vidta civilrättsliga och straffrättsliga åtgärder mot dem.

För att få en bra och bred förståelse för tvångsinjektioner kan du läsa eller titta på Hur farliga är Covid-"vacciner"?

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska