Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

"Peatage kaadrid!" - 42 arsti 9 minutiga

Aidaku see video meil äratada rohkem süütuid inimesi, päästa rohkem elusid ja taastada õigusemõistmine.

Päevad, mil meid oli vaid mõni üksik, kes sõna võttis, on möödas. Kogu Kanadas ja kogu maailmas on massiline hulk ausaid teadlasi ja arste, kes räägivad tõtt ja võitlevad süstimise lõpetamise eest.

Need süstid ei ole vaktsiinid; need on ohtlikud geneetilised süstid, mis sisaldavad täiendavaid salapäraseid koostisosi. Rangelt võttes on need "biorelvad" (vt. üks ja kaks). Kõrvaltoimete ja surmajuhtumite statistika on vapustav (vt. üks ja kaks).

On šokeeriv, et veel ei ole toimunud massilisi arreteerimisi isikute suhtes, kes töötavad paljudel ametikohtadel valitsustes ja muudes institutsioonides, ning jätkata tegeliku teaduse eiramist, avalikkusele valetamist ja selle mürgi propageerimist; isegi volitada inimesi seda süstima.. Samad kurjategijad on vastutustundlike arstide ebaseaduslik tagakiusamine, teadlased ja teised, kes hoiavad meie eetika, vanded ja teaduslik terviklikkus.

Palun jagage seda videot, eriti süütute inimestega, kes usuvad dinosaurusmeediat ja arvavad, et see on ainult mõned üksikud arstid, kes nõuavad süstimise peatamist.

"Stop the shots!" Dr. Marivic Villa, Dr. Michael Uphues, Dr. Kat Lindley, Dr. Bob Apter, Dr. Mary Talley Bowden, Dr. Paul Alexander, Dr. Peter McCullough, Dr. Avani Gupta, dr. Bruce Boros, dr. Myhuong Nguyen, dr. Ben Marble, dr. Pierre Kory, dr. Chris Shoemaker, dr. Grams, dr. James A. Thorp, dr. Sally Priester, dr. Lynnell Lowry, dr. Chris Hall, dr. Fynn, dr. Rob Lowry, dr. Moon, dr. Steve Latulippe, dr. Molly Rutherford, dr. Calvin Blount, dr. Erin Greer, dr. Bryan Tyson, dr. Mollie James, dr. Terry Lakin, dr. Claire Zengerle, dr. Anthony, dr. Angie Farella, dr. Aaron Williams, dr. Debra Viglione, dr. Avery Brinkley, dr. Neelu, dr. Villa, dr. John Witcher, dr. Sonya Naryshkin, dr. David Vella, dr. Sigoloff, dr. Bryan Ardis, dr. Judy Mikovitz.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti