Dr. Mark Trozzi

Medfølende og flittig læge angrebet af CPSO for at yde etisk behandling i stedet for at behandle folk i henhold til den fælles dagsorden

Dr. Crystal Luchkiw er en fremragende læge - som er blevet misbrugt og suspenderet af College of Physicians and Surgeons of Ontario (CPSO). Hun følger langvarige medicinske og etiske metoder i stedet for at behandle folk i henhold til Covid-19-dagsordenen.

Tak og støtte til en af Canadas bedste kilder til ægte journalistik Bright Light Nyheder for dette fremragende interview.

Dr. Luchkiw blev suspenderet den 17. marts 2022 på grund af en påstand om, at hun havde givet en medicinsk dispensation for Covid-19-injektionen. Forestil dig det: Dr. Crystal er anklaget for at have skrevet et notat til støtte for, at nogen ikke med magt skulle injiceres med en radikal eksperimentel nanoteknologisk genetisk cocktail, der efterlader 3% af befolkningen døde og 28% sårede inden for tre måneder (ifølge Pfizers egne dokumenter) og dræber unbellern spædbørn, for en infektion med en dødelighed på under 0,3%. Som vi forudsagde, er der også de mennesker, der får flest injektioner, får nu flest covid-19-infektioner. Disse såkaldte "vaccine"-injektioner mod en generelt mild sygdom er ledsaget af øget risiko for covid-19-infektion, og masser af død og sygdom (En, To, Tre).

JCCF's forfatningsadvokat Michael Alexander, som forsvarer Dr. Luchkiw, deltager i samtalen for at diskutere CPSO's overdrevne og farlige handlinger, som med øjeblikkelig virkning har strandet 1.600 patienter uden lægehjælp.

Ved at eliminere alle læger, der ikke underkaster sig den fælles dagsorden, nægter CPSO alle Ontarians adgang til ærlig Hippokratisk ed-hæmmende sundhedspleje.  

Luchkiw og Alexander diskuterer også det bredere emne om korruption inden for medicin og medicinsk politik, herunder WHO's pandemitraktat, Bill Gates' rolle i indflydelsen på den globale folkesundhedspolitik og meget mere...

I betragtning af de rekordmange dødsfald og skader, der følger efter den farlige covid-19 genetiske injektionerDet er virkelig perverst; baseret på beskyldninger om, at hun har givet nogen en dispensation for injektion, har CPSO suspenderet Dr. Luchkiws licens, hvilket efterlader hendes patienter strandet, og hun er ude af stand til at arbejde eller forsørge sin familie.

Sammenlign dette med Toronto's Dr Sun. Dr. Sun injicerede omkring 500 børn mellem 6 måneder og fem år. Det gjorde han, selv om injektionen ikke var godkendt til denne aldersgruppe, ikke at den skal godkendes for nogen. Covid udgør en statistisk risiko på nul for alvorlig sygdom eller død for børn. Toronto Public Health anmeldte Dr. Sun til CPSO, men den CPSO afviste simpelthen sagen samtidig med at de fortsat brændende arbejder for at fjerne alle etiske læger fra Ontario, der ikke vil underkaste sig deres herres dagsorden.  

Det er derfor, vi protesterer og kræver retfærdighed.

Slut dig til andre sandheds- og frihedselskere demonstrerer ved CPSO's hovedkvarter på 80 College St i Toronto i morgen fredag den 24. junith fra 13 til 16.00

Her er oplysninger om fredagens protester i hele Canada mod andre læge- og kirurgkollegier, der begår de samme handlinger. link til plakatsamling  Vi står sammen.

Vi kan også følge Dr. Luchkiw om substock.

Tak for at sprede budskabet, og støtte til vores mission.

Mark Trozzi MD

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Klik på billedet for billetoplysninger
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk