Dr. Mark Trozzi

Et fugleperspektiv på Ivermectin-kontroversen

Det er sjældent, at personer bliver meget syge af et coronavirus. For dem, der gør det, findes der meget sikre og effektive behandlinger, som dramatisk reducerer lidelserne og risikoen for død.

Desværre undertrykkes tilgængeligheden og kendskabet til disse fantastiske tidlige behandlingsprotokoller i mange lande strengt af regeringer og medicinske institutioner. Dette øger antallet af patienter, der udvikler sig til at kræve hospitalsindlæggelse, samt død.

Ivermectin er det sikre og billige bedste lægemiddel til at afbryde coronavirus-replikation. Det er en vigtig del af effektive covidbehandlinger, der reducerer risikoen for at dø med 85% og mere.

De kriminelle, der styrer den fælles dagsorden behov for at begrave ivermectin, fordi eksistensen af denne sikre og effektive behandling af deres virus eliminerer deres kvasi-juridiske begrundelse for at få en nødtilladelse til deres eksperimentelle løsning: de tvungne covidinjektioner.

Disse svigagtigt begrundede tvungne og tvungne indsprøjtninger har skabt historiens største økonomiske fortjeneste, samtidig med at de har dræbt og skadet mange flere mennesker end alle rigtige vacciner nogensinde har gjort for alle sygdomme tilsammen i de sidste 30 år.

Alle medskyldige i det kriminelle covid-firma hindrer brugen af ivermectin på trods af de omfattende videnskabelige beviser for dets store sikkerhed og effektivitet. De bedrager offentligheden og undertrykker læger, medicinske videnskabsmænd og andre eksperter i deres naturlige kommunikation, så de frit kan tale om ivermectin eller noget andet, der sætter spørgsmålstegn ved de diktater, som den uhellige triade bestående af Tedros, Gates og Swissmedic.

Desværre er de føderale regeringer i mange lande, herunder Canada, stærkt infiltreret af WEF- og WHO-agenter (såsom Trudeau, Freeland og mange andre). WEF-chef Klaus Schwab kan prale af, at hans agenter har mere end halvdelen af ministerposterne i mange lande, herunder Canada.

I lande, der er mindre infiltreret af WEF og WHO, ordinerer lægerne rutinemæssigt og med stor succes sikre tidlige behandlinger, der omfatter Ivermectin. Næsten ingen kræver hospitalsindlæggelse eller dør af covid-19, uanset variant.

I lande som Canada, der er domineret af WEF/WHO, forbyder de medicinske tilsynsmyndigheder faktisk at udskrive Ivermectin. De arbejder meget hårdt på at knuse karrierer for gode læger, der ordinerer det, eller taler om videnskaben om dets vigtige rolle som en del af den sikre og effektive behandling af coronavirusinfektioner. Vi har lidt under medicinsk apartheid sammen med Dem og er taknemmelige for Deres hjælp. Der er imidlertid ingen grund til at have medlidenhed med os. Vi ved, hvilken side af historien vi ønsker at stå på. Vi ønsker ikke at være på deres side, selv om deres lommer er fyldt med fiatvaluta.

Blandt disse myndigheder for udstedelse af lægetilladelser er den myndighed, der har direkte betydning for mig: CPSO (College of Physicians and Surgeons of Ontario). Som alle den kriminelle Covid-virksomhedens fangarme misinformerer de offentligheden og arrangerer lægernes underkastelse til undertrykkelse af livreddende behandling af covid, herunder ivermectin. Dette har holdt døren åben for deres holds højprofitorienterede, dødbringende eksperimentelle covid-injektioner med høj profit. De canadiske læge- og kirurgkollegier har løjet, der hævder, at disse injektioner er sikre og effektive, mens de forfølger læger, der siger noget andet; herunder mig selv og lægerne Phillips, Christian, Hoffe, Malthouse, Culvindar, Hodkinson, Melbourn, Kaur, Amani, Turek, Nagase, Kilian og mange flere.

Jeg er kun et lille eksempel, men CPSO har et hold på 19 velbetalte juridiske eksperter, der er engageret i at forsøge at ødelægge min karriere, fordi jeg skrev nogle lægeerklæringer med min mening om, at disse personer ikke skulle injiceres med dødbringende eksperimentelle covid-19-injektioner. Andre læger er også blevet forfulgt for dette, for at have udskrevet ivermectin eller for at have rapporteret om dødsfald eller bivirkninger efter deres tvungne indsprøjtning. Og her har CPSO begået endnu et bedrageri mod læger og offentligheden. Kollegiet hævder, at dets forbud mod lægelige dispensationer for Covid-19-vacciner er lov, men det er det ikke. Kollegiet har blot givet anbefalinger, som er baseret på anbefalinger fra Ontarios regering, ikke love eller forordninger. Så kollegiet retsforfølger læger for at skrive dispensationer, når det ikke har bemyndigelse til at gøre det.

Kollegiets forbud mod at ordinere ivermectin er også baseret på en advarsel fra Health Canada, som advarer om, at ivermectin ikke er godkendt til behandling af Covid-19. Dette er sandt, men er irrelevant for en læges ret til at ordinere det. Ivermectin under varemærket Stromectol er stadig et opført som lægemiddel i Health Canadas lægemiddeldatabase. Derfor kan det lovligt ordineres af enhver læge i landet og til ethvert formål, fordi bivirkningsprofilen allerede er blevet fastlagt. Lige nu er det lovligt for en læge at ordinere ivermectin til Covid-19, men kollegiet har fejlagtigt fået folk til at tro noget andet. Det kaldes svindel.

I mange tilfælde, herunder CPSO's sag i Ontario, erfarer vi, at de har begået endnu flere handlinger ved at udøve en myndighed, som de ikke har. De har heller ikke lovlig myndighed til at tvinge læger til at støtte injektionerne. Alligevel, de har bogstaveligt talt offentliggjort autoritative krav at læger aldrig må sige noget negativt om deres tvangsindsprøjtninger eller skrive et notat om, at nogen ikke bør indsprøjtes med det, eller vove at ordinere ivermectin.

Ivermectin reducerer covidernes lidelser og dødelighed med 85% eller mere. Det er denne forfatters opfattelse, at gerningsmændene i denne sag, herunder medicinske tilsynsorganer som CPSO, her er skyldige i forbrydelser, der tegner sig for 85% af al død og lidelse som følge af covid.

Tak, fordi du hjælper os med at sprede sandheden om ivermectin.

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk