Dr Mark Trozzi

C19 mRNA-"vacciner" utformades för att skada oss

Inte av en slump, utan med brottsligt uppsåt.

Karen Kingston

De så kallade C19-vaccinerna har utformats för att skada oss. De var också kända för att inte vara till någon större nytta för att förebygga Covid-19-infektioner. Forskare, Pfizer, FDA och andra visste detta innan de började godkänna vaccinerna. Här är min rapport och länken Karen Kingstons mer omfattande avslöjanden.

Vi är skyldiga ett tack till Karen Kingston. Den 29 november 2022 publicerade hon en utmärkt artikel med titeln: Avsedda konsekvenser: mRNA-vaccin utformades för att orsaka allvarlig sjukdom och vara resistenta mot antikroppar.

Här vill jag kortfattat förklara huvudpunkterna:

COVID-19 mRNA-vacciner är inte utformade för att skydda oss mot covid-19-infektioner. De är utformade för att orsaka sjukdom.

Barney Graham och Jason McClellan är två av de ledande forskarna som uppfann det patenterade spikeproteinet som nu masstillverkas i mer än hälften av mänskligheten som fallit offer för de påtvingade och felaktigt presenterade genetiska injektionerna. Dessa injektioner leder till att detta konstgjorda och mycket giftiga spikprotein produceras i praktiskt taget varje cell i offrens kroppar.

spikprotein

En publikation av Graham, McClellan och deras kollegor från februari 2020. Det anges att detta av människan tillverkade coronavirus spikglykoprotein binder mer aggressivt till våra mänskliga ACE2-receptorer än vad själva SARS-CoV2-viruset gör. De beskriver också hur de testade flera befintliga antikroppar för redan existerande spikproteiner med deras konstgjorda spikprotein, och alla var oförenliga: de kunde inte binda.  

Detta innebär att de uppfann ett spikprotein som var giftigare än spikproteinerna i det konstgjorda SARS-C0V2-viruset och andra redan existerande coronavirus. Antikropparna, vars produktion det skulle utlösa, skulle vara ineffektiva för att förhindra infektioner med covid-19 eller andra coronavirusinfektioner för den delen.

De visste att injektionerna skulle framkalla produktion av detta hypertoxiska spikprotein och att detta skulle utlösa produktionen av antikroppar, vilket inte skulle ha någon nytta för att förebygga infektioner med coronavirus. Injektionerna skulle leda till "all skada och ingen nytta".

FDA var medveten om detta och deras egna dokument visar det. FDA godkände godkännandet av Pfizers injektion i nödsituationer med vetskap om detta:

  • injektionerna förhindrar inte allvarlig covid-19-sjukdom.

  • Injektionerna orsakar allvarlig sjukdom under de sju dagarna efter injektionen.

För övrigt, Den senare verkligheten döljs i Kanada och på många andra ställen genom att man "inte definierar" någon som vaccinerad förrän två veckor efter det att den vaccinerade personen har fått en injektion..

FDA visste att injektionerna inte förhindrar infektioner med coronavirus eller allvarlig sjukdom. De visste att de genetiska injektionerna gav upphov till ett hypertoxiskt spikprotein hos offren. De visste att många människor skulle bli allvarligt sjuka efter injektionerna.

FDA godkände alltså med brottsligt uppsåt vaccinationerna, stödde de massiva tvångsinjektionskampanjerna och regeringarna skapade falsk statistik genom att låtsas att människor som blev sjuka under de första veckorna efter injektionen var "ovaccinerade".

Detaljerna kring Pfizers ansökan om EUA, FDA:s stöd för kliniska prövningar på barn och deras senare godkännande av dessa dödliga injektioner för rutinmässig administrering till barn är ännu mer skrämmande. Bevisen för att FDA har ett brottsligt uppsåt är övertygande.  

"FDA:s godkännande av COVID-19 mRNA-vaccin är inte bara bedrägligt, det är en sammansvärjning för att begå överlagt misshandel och mord på amerikaner med ett biologiskt vapen." - Karen Kingston.

För mer detaljerklicka här, och för att följa eller stödja Karen Kingstons arbete, besöka hennes substack.

Rekommenderat material:

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska