En märklig anklagelse

I somras gjorde jag en djupdykning i frågorna om teorier om bakterier och terrängen, och om virus och i synnerhet SAR C0V2 verkligen existerar? Förutom min oberoende undersökning deltog jag i en presentation och en frågestund med dr Wahg. Under Kathradas och Verkerks utmärkta ordförandeskap undersökte och debatterade vi i Världshälsorådets kommitté för hälsa och humaniora dessa frågor.

Den 5 september delade jag mina personliga slutsatser om dessa frågor i en video med titeln "Germ & Terrain Reality. Är SARS CoV2 verkligt?" Samtidigt publicerade Dr Rob Verkerk PhD, grundare av ANH International, en utmärkt artikel med titeln "Finns viruset? Ett kritiskt behov av en lösning". Det är helt okej och jag hoppas att du gillade det vi delade med oss av.

Sedan den 5 september har dock något märkligt hänt: Dr Verkerk, jag själv och andra forskare med liknande slutsatser har anklagats för något bisarrt.  

Jag hoppas att du tycker att detta är värt tio minuter. Det kan finnas något viktigt här för vår enighet och framgång.

Annat relaterat material:

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska