100% Lita inte på Covid-förövarna

Alla ärliga experter är överens om detta

Man kan dyka oändligt djupt ner i allt inom vetenskapen, inklusive kovider. Det finns mycket att diskutera och upptäcka. Jag har ägnat två år åt att fördjupa mig i detta och interagera med topphärliga hederliga etiska vetenskapsmän, läkare och andra experter från hela världen. Även om det finns saker som vi teoretiserar, debatterar och fortfarande lär oss; vi är alla överens om detta: dessa injektioner är biologiska vapen, och vi bör aldrig lita på gärningsmännen bakom covid-agendan med något annat än handbojor och nojor.  

Inga injektioner, inga svabbar, inga masker, inga råd... Jag skulle inte ens acceptera ett plåster från WHO.

Jag hoppas att du tycker att den är värd att dela med dig av. Vårt uppdrag är att rädda liv och stoppa rovdjuren.

Kompletterande material:

WHO är den kriminella kavidernas kanal som används för att missbruka, stjäla och döda.
Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska