Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

SAVAERS Sydafrikanskt system för rapportering av biverkningar av vacciner

Ett VAERS av folket, för folket.

Det finns en institutionell mörkläggning (se: en och två) och om skador och dödsfall (se: en och två) som orsakas av de påtvingade injektionerna av covid. South African Vaccine Adverse Event Reporting System (SAVAERS) är ett oberoende, frivilligt och allmänt system för rapportering av vaccineffekter, utsett av folket för folket. Syftet med SAVAERS är hälsa, öppenhet och ansvarsskyldighet. SAVAERS är en utmärkt förebild för medborgaraktivister runt om i världen för att kringgå mörkläggningen och skapa öppenhet om den ökande död och sjukdom som är ett resultat av de så kallade covid-"vaccinerna".

Kolla in SAVAERS här:

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska