Dr Mark Trozzi

Vår andra jul under krigstiden i rad

Kära vänner,

Jag ber att ni mår bra och att er jul är fylld av kärlek, familj, vänner och hälsa i själ, kropp och ande. Jag är fortfarande tacksam över att vara med er, på rätt sida av historien, och vara ljusets kärl som navigerar genom mörka tider för att återställa vår värld, ännu bättre än tidigare.

Detta är vår andra krigsjul i rad. Skyldiga politiker med mycket blod på sina händer ger order om att stänga in julen och förneka våra familjer, vänner och kulturer. De har förlorat all legitimitet och är dömda till fängelse. Vi måste påminna alla, även polisen bland oss, om att respektera de mänskliga rättigheterna, friheterna i stadgan, konstitutionen, Helsingforsavtalet och Nürnbergkodexen.  

Vägra att följa kriminella order. Handbojor är inte till för oskyldiga människor som firar jul med sin familj och sina vänner, utan snarare för de brottslingar som utfärdar olagliga mandat mot dem och främjar dödliga tvångsinjektioner.

Det kriminella covidföretaget ägnade åratal åt att skapa och patentera biologiska vapen, infiltrera regeringar, ändra regler och definitioner i tysthet och förbereda sina covidplaner. De förberedde sig i stor omfattning innan de inledde sitt bedrägliga angrepp på oss i slutet av 2019.

Det tog tid innan de falska berättelserna avslöjades och vi fick se bevisen för de brott mot mänskligheten som begicks. Bevisen har vuxit och är nu så överväldigande att det är obestridlig för alla som fortfarande kan tänka kritiskt.

År 2020, när bedrägeriet och agendan gradvis avslöjades, började vi vidta åtgärder som individer och små grupper. Vår sanningsrörelse, vår strävan efter att återupprätta rättsstatsprincipen och mänskliga rättigheter och vår strävan efter rättvisa har vuxit sig starkare. Vi har gått samman och byggt upp en motkraft av stor betydelse. Den växer exponentiellt. Vi har blivit många och vi är organiserade. Vi har upprättat nya och trovärdiga institutioner, bland annat följande Världsrådet för hälsa.

För att vara korrekta måste vi beskriva dem som främjar den covidiska agendan som "fientliga kombattanter, förrädare och brottslingar".

Bevisen för den avsiktliga död, skada och misshandel som det kriminella kovidföretaget har åsamkat oss är överväldigande. Nyligen presenterade vi följande Pfizers egna första tre månader resultat som bekräftar att deras injektioner är dödliga.  

Förrädarna som har infiltrerat vår regering och våra institutioner har onekligen vetat detta sedan åtminstone den 30 april 2021, då Pfizer motvilligt delade med sig av sina resultat. Ändå fortsätter förrädarna sina brott mot mänskligheten och missbrukar makten för att lura allmänheten, blockera säkra effektiva behandlingar av kovid och tvinga felaktigt framställda och dödliga injektioner  på oskyldiga människor. De injicerar till och med barn!

Till sist har vi ett meddelande från Världshälsorådet, starka och officiella beställningar att stoppa injektionerna och att upphöra med alla relaterade brott mot mänskligheten. Åtal mot brottslingarna pågår aktivt och är redo att snabbt gå vidare. Vi har alla arbetat mycket hårt, utstått många övergrepp och drivit jakten på sanning och rättvisa framåt. Vi måste fortsätta att vara vaksamma och aktiva även under semestern.

Jag tror att Kristus skulle hålla med om att julen framför allt är ett firande av kärlek. Kärleken är den högsta lagen för rättfärdiga människor av alla goda trosuppfattningar och filosofier. Den är kärnan i den gyllene regeln. När vi firar kärleken, låt oss också lyssna till de kloka orden från den store pastorn och medborgarrättsledaren Dr Martin Luther King Jr, som sa:

"Makt utan kärlek är vårdslös och missbrukande, och kärlek utan makt är sentimental och anemisk. Makt i bästa fall är kärlek som genomför rättvisans krav, och rättvisa i bästa fall är makt som korrigerar allt som står emot kärleken." - Martin Luther King Jr.  

Vi önskar er en trygg, hälsosam och kärleksfull jul och ett nytt år med rättvisa, med återupprättandet av ett ärligt, rättvist och vänligt samhälle.

Välsignelser,

-Dr. Mark Trozzi

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska