Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

100% Vertrouw de Covid-daders niet

Hierover zijn alle eerlijke experts het eens

Men kan oneindig diep duiken in alles in de wetenschap, inclusief covid. Er valt genoeg te debatteren en te ontdekken. Ik heb me er twee jaar in verdiept en heb contact gehad met eerlijke ethische topwetenschappers, artsen en andere deskundigen van over de hele wereld. Hoewel er dingen zijn waarover we theoretiseren, debatteren en nog steeds leren, zijn we het hier allemaal over eens: deze injecties zijn biowapens, en we moeten de daders van de covid-agenda nooit iets anders toevertrouwen dan handboeien en stropdassen.  

Geen injecties, geen wattenstaafjes, geen maskers, geen advies... Ik zou niet eens een pleister van de WHO accepteren.

Ik hoop dat je het de moeite waard vindt om te delen. Onze missie is om levens te redden en de roofdieren te stoppen.

Aanvullend materiaal:

De WHO is het kanaal van de criminelen die misbruik maken, stelen en moorden.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands