Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Dr. Ryan Cole. The World Has Been Spiked

Gedetailleerde en beknopte uiteenzetting van de spike eiwitvergiftiging van de mensheid door injectie.

Dr. Cole is onbetwistbaar een van 's werelds beste deskundigen op het gebied van de effecten van de zogenoemde coviene "vaccins" op het menselijk lichaam. Hij is een toegewijd patholoog die dit intensief onder de microscoop heeft bestudeerd. Hier volgt zijn uitzonderlijke en actuele uiteenzetting van de details die hij 4 dagen geleden, op 25 juli 2022, aan de Algemene Vergadering van de Wereldgezondheidsraad heeft gepresenteerd. Drs Pierre Kory en Paul Marik zijn wereld experts in de behandeling van deze vergiftiging; zij vergezellen Dr Cole in de vraag en antwoord.

Links:

Het bijwonen van de wekelijkse WCH GA vergaderingen: 

Steun aan de Wereldraad voor Gezondheid: 

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands