Dr. Mark Trozzi

Bright Light News interviewt Dr Robert Malone

"Het is tijd om te vechten, of je kinderen zullen de rest van hun leven in een techno-fascisme leven." - Dr Robert Malone MD

Dank aan Helder Light Nieuws voor het reizen naar de truckers Freedom Convoy USA, het contact daar met Dr Robert Malone, en het delen van dit uitstekende interview met ons. Er is veel duidelijke en accurate informatie verpakt in deze 18 minuten.

Dr Robert Malone met Bright Light News: "Vaccin" wetenschap en waarschuwingen; het blootleggen van de WEF-infiltraties in regeringen over de hele wereld en hun snode plannen; plus advies om ze te overleven en te helpen ze te stoppen.

Meer informatie

Dr. Robert Malone MD, MS is feitelijk de uitvinder van de mRNA en DNA "vaccinatie" technologie. Zijn toegewijde verzet tegen de manier waarop deze technologie, die hij heeft uitgevonden, wordt gebruikt en aan de mensheid wordt opgedrongen, spreekt boekdelen over de destructiviteit van de agenda.

Dr. Malone deelt wetenschappelijke inzichten over antilichaam gemedieerde selectie (zie een en twee) en hoe de "vaccins" de evolutie van coronavirussen in de hand werken (zie een en twee). Hij adviseert tegen herhalingsinjecties, en is tegen het verplichten van injecties vooral bij kinderen.

Beweringen over voordelen zoals tijdelijke bescherming tegen ernstige ziekte of dood als gevolg van deze injecties zijn "oude gegevens", van vroegere virusstammen die meer leken op het oorspronkelijke Fauci/Wuhan-virus; maar de injecties hebben de evolutie van het spike-eiwit gestimuleerd. Deze injecties hebben veel risico's en gevaren, maar nul voordelen tegen omicron, in feite suggereren de gegevens dat ze het risico op ziekte en dood verhogen.

Dr Malone bespreekt de "Vaccin" veroorzaakt Verworven Immuniteitssyndroom (VI-AIDS) die ten grondslag liggen aan de overvloed aan latente DNA virale infecties na de injecties (Epstein Barr, besmettelijke mononucleosis, gordelroos, herpes en cytomegalovirus) en nieuwe, terugkerende en versnelde kankers. Hij behandelt ook enkele andere nadelige gevolgen van de gedwongen injecties, waaronder myocarditis, en de vele manifestaties van de door injecties veroorzaakte bloedstolling: beroertes, hartaanvallen, DVT (diepe veneuze trombose) en longemboli (dodelijke bloedstolsels in de longen).

Over waarom deze gevaarlijke injecties aan de mensheid worden opgedrongen, deelt Dr. Malone zijn inzichten in het WEF, en hun agenten in vele landen waaronder Jacinda Ardern van NZ, Justin Trudeau van Canada, Emmanual Macron van Frankrijk, Angela Merkel van Duitsland, de Amerikaanse gouverneurs Gavin Newsom en Jay Inslee en vele anderen. Hun loyaliteit ligt niet bij hun land of de grondwet, maar eerder bij deze nieuwe WEF-entiteit onder Klaus Schwabmet zijn publiek-private partnerschappen (fascisme) regeling.  

Dr Malone verwees naar de recente Ernst Wolff's artikel "Uncovering the Corona Narrative" samen met Malone's inleiding dat de "lagen van leugens, de een op de ander, die een verbazingwekkend gecoördineerde en wereldwijd omvattende controle en vormgeving van informatie in de vorm van propaganda en censuur lijken te vereisen op een schaal die voorheen ondenkbaar was" onderzoekt.

"Gezondheidszorg" is slechts een middel of excuus, om deze agenda van misbruik en overheersing over ons allen te vergemakkelijken.

Met betrekking tot de dreigende ineenstorting van het fiat valuta systeem, beschrijft Dr Malone hoe de financiële makelaars die ons economisch tot slaaf hebben gemaakt sinds tenminste begin 1900, van plan zijn de huidige crisis te gebruiken om digitale id en digitaal bankieren op te leggen die hen weer aan de top zullen brengen, en de mensheid nog meer tot slaaf zullen maken dan voorheen.

Wat Oekraïne betreft, merkt Dr. Malone op dat de Russische president Poetin ook een WEF-stagiair is. Hoewel Poetin de agenda van het WEF kent en begrijpt, wijst hij die af en verzet hij zich ertegen. Hij werkt eraan om het grote Rusland uit het WEF-systeem te halen.

Op de vraag hoe we deze zich ontvouwende WEF-nachtmerrie kunnen stoppen, adviseert Malone dat we deze WEF-agenten moeten "uitschakelen", en ze uit onze regeringen en machtsposities moeten krijgen. Hij verwijst naar een spreadsheet die vele vijandelijke WEF agenten identificeert die in onze systemen zijn ingebed. U kunt vind deze informatie hier en ook binnen dit artikel onder het kopje "Wie zijn de Davis Elite? "

Malone moedigt ons aan om ons voor te bereiden op de naderende "boundary event" (AKA "de ineenstorting"); hij spoort ons aan om ons voor te bereiden om moeilijke tijden te overleven.  

Tot slot adviseert Dr. Malone dat we "integriteit, waardigheid en gemeenschap" koesteren. We moeten onze verbindingen weer opbouwen.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands