Tohtori Mark Trozzi

Ukraina, Covid ja biologinen sodankäynti: Venäjän näkökulma

Yhdysvaltain, Kanadan ja muiden Maailman talousfoorumin johtamien maiden hallitukset pakottivat miljardeja ihmisiä antamaan heille "turvallisia ja tehokkaita covid-19-rokotteita". Nämä injektiot ovat itse asiassa lisäsi ihmisten riskiä saada covid-tartunta., helpotti SARS C0V2 -viruksen lukuisten varianttien kehittyminen., tuhosi ihmisten immuunijärjestelmänja ovat jo aiheutti ennennäkemätöntä kuolemaa ja sairauksia a lukemattomia patofysiologisia reittejä verihyytymistä syöpään asti..

Pitäisikö meidän luottaa siihen, että nämä samat WEF:n miehittämät hallitukset tiedottavat meille Ukrainasta ja sodasta Venäjän kanssa? Vaikuttaa tarpeelliselta, että otamme huomioon myös muita mielipiteitä, myös niitä, jotka ovat Ukrainan tulitaistelun toisella puolella.

Seuraavassa on joukkojen ydin-, biologisen ja kemiallisen suojelun päällikön, kenraaliluutnantti Igor Kirillovin äskettäinen tiedotustilaisuus Yhdysvaltojen sotilaallisesta ja biologisesta toiminnasta.   

Kenraaliluutnantti Igor Kirillov on Venäjän joukkojen ydin-, biologisen ja kemiallisen suojelun päällikkö. Tässä on hänen äskettäinen 14 minuutin tiedotustilaisuutensa Yhdysvaltojen sotilaallisesta ja biologisesta toiminnasta.

Kenraali Igor Kirillovin tiedotustilaisuuden englanninkielinen käännös.

"Venäjän federaation puolustusministeriö on toistuvasti huomauttanut merkkejä siitä, että Yhdysvallat ja sen liittolaiset toteuttavat "kaksikäyttöohjelmia" kansallisen alueen ulkopuolella, mukaan lukien niiden valvomien biolaboratorioiden toiminnan puitteissa, jotka saavat rahoitusta Pentagonilta tai sen alihankkijoilta.

Se, että Yhdysvallat esti yleissopimuksen sopimusvaltioiden yhdeksännessä tarkistuskonferenssissa aloitteen biologisten aseiden kieltosopimuksen valvontamekanismin kehittämisestä, vahvistaa jälleen kerran, että Washingtonilla on jotain salattavaa ja että biologisen tutkimuksen avoimuuden varmistaminen on ristiriidassa Yhdysvaltojen etujen kanssa.

Kerroimme aiemmin Bostonin yliopistossa tehtävästä työstä COVID-19-taudinaiheuttajan patogeenisten ominaisuuksien vahvistamiseksi, jota toteutetaan Yhdysvaltojen valtion talousarvion kustannuksella, sekä Yhdysvaltojen kansainvälisen kehitysyhteistyöviraston (USAID) mahdollisesta osallisuudesta uuden koronaviruksen syntyyn.

Avainasemassa näiden hankkeiden toteuttamisessa on välittäjäorganisaatio Eco-Health Alliance. Yhdysvaltain puolustusministeriön uhkien vähentämisosastolta (DITRA) saamamme asiakirjat vahvistavat, että tämän yrityksen asiantuntijat ovat vuodesta 2015 lähtien tutkineet lepakkopopopulaation monimuotoisuutta, etsineet uusia koronaviruskantoja ja mekanismeja niiden siirtymisestä eläimistä ihmisiin. Yhteensä tutkittiin yli 2,5 tuhatta yksilöä.

Kaakkois-Aasian zoonoosivirusten tutkimushankkeessa Eco-Health Alliancen työntekijöille annetaan seuraavat suositukset: "... jos minkä tahansa kokeen tuloksena saadaan virus, jonka tarttuvuusominaisuudet tai patogeenisuus ovat yli 10 kertaa paremmat kuin luonnollista alkuperää olevan kannan, asiantuntijoiden on välittömästi lopetettava työ ja ilmoitettava asiasta Yhdysvaltain kansalliselle Allergia- ja Tartuntatauti-instituutille ja vastaavalle bioturvallisuusneuvostolle...".

Amerikkalaisten mRNA-rokotteiden valmistajien korkea valmiusaste uuden koronavirusinfektion aiheuttaman pandemian varalta herättää kysymyksiä. Näyttää siltä, että lääkeyhtiöt kehittivät rokotevalmisteita etukäteen, mutta eivät pystyneet tuomaan niitä nopeasti markkinoille viruksen spesifisyyden vuoksi, mikä ilmeni myöhemmin rokotusten vähäisenä tehokkuutena ja lukuisina haittavaikutuksina.

Muistutan teitä siitä, että 18. lokakuuta 2019, kaksi kuukautta ennen ensimmäisiä virallisia raportteja uuden koronavirustartunnan esiintymisestä Kiinassa, Johns Hopkinsin yliopisto järjesti Bill ja Melinda Gates -säätiön tuella Event-201-harjoituksen New Yorkissa.

Näiden tapahtumien aikana harjoiteltiin toimia aiemmin tuntemattoman koronaviruksen epidemiassa, joka legendan mukaan siirtyi lepakoista ihmisiin väli-isännän - sian organismin - kautta.

COVID-19-pandemian kehittyminen tämän skenaarion mukaisesti herättää kysymyksiä sen tarkoituksellisesta luonteesta, Yhdysvaltojen osallisuudesta tähän tapaukseen sekä vaarallisten taudinaiheuttajien ominaisuuksien parantamiseen tähtäävien amerikkalaisten bio-ohjelmien todellisista tavoitteista.

Olemme toistuvasti todenneet, että Yhdysvallat toteuttaa kansainvälisen lainsäädännön kannalta kiistanalaisimmat tutkimukset kansallisen alueen ulkopuolella.

Esimerkkinä voidaan mainita HIV-infektioon liittyvät kokeet, joita amerikkalaiset asiantuntijat ovat tehneet Ukrainan alueella vuodesta 2019 lähtien. Huomaa, että kohderyhmät eivät ole vain "potilaita, joilla on suuri tartuntariski" - vankeja tai huumeriippuvaisia, vaan myös Ukrainan asevoimien edustajia.

Erityisen sotilasoperaation aikana Luhanskin kansantasavallan vapautetulla alueella Rubezhnojan taajamassa tutkittiin Farmbiotestin terveyskeskuksen tiloja. Sen pohjalta tehtiin kliinisiä kokeita lääkkeille, joilla on vakavia sivuvaikutuksia: nämä ovat lääkkeitä leukemiaan, mielenterveyshäiriöihin, neurologisiin sairauksiin, epilepsiaan ja muihin vaarallisiin sairauksiin.

Vuoden 2023 alussa paikalliset asukkaat löysivät Lisichanskin alueelta Pharmbiotest-yhtiölle kuuluneiden biomateriaalien jäänteiden laajamittaisen hautauksen. Kliiniset näytteet ja avohoitopotilaiden potilasasiakirjat henkilötietoineen oli haudattu, eikä niitä ollut tuhkattu ja hävitetty säädetyllä tavalla, kuten säännöissä oli määrätty. Tämä viittaa siihen, että näiden todisteiden hävittämisessä noudatettiin äärimmäistä kiirettä.

Venäjän puolustusministeriö on saanut tietoja lukuisista tosiasioista, jotka koskevat psykostimulanttien ja huumausaineiden - metadonin, amfitamiinin - käyttöä ukrainalaisten sotilaiden keskuudessa. On paljastunut tosiasioita morfiinin salakuljetuksesta taistelutehtävien alueille. Muistutan teitä siitä, että Ukrainan lainsäädännön mukaan näiden huumausaineiden liikevaihdosta ja kuljetuksesta rangaistaan vankeudella 8-12 vuodeksi.

Katsomme, että niiden virkamiesten toimet, jotka tekivät tutkimusta ukrainalaisista sotilaista, joiden veressä havaittiin korkeita pitoisuuksia antibiootteja, huumausaineita ja tartunnanaiheuttajien vasta-aineita, edellyttävät asianmukaista oikeudellista arviointia.

Erityisen sotilasoperaation aikana venäläiset sotilaat saivat yli 20 tuhatta asiakirjaa sekä viite- ja analyysimateriaalia, haastattelivat silminnäkijöitä ja amerikkalaisten sotilaallisten biologisten ohjelmien osallistujia. Nämä materiaalit vahvistavat Pentagonin keskittymisen biologisten aseiden komponenttien luomiseen ja niiden testaamiseen Ukrainan ja muiden rajojemme varrella sijaitsevien valtioiden väestöön.

Venäjän puolustusministeriö on jo maininnut sotilaallisiin biologisiin ohjelmiin osallistuneiden nimiä, mukaan lukien Yhdysvaltain demokraattisen puolueen edustajat, Yhdysvaltain sotilasministeriön työntekijät ja Pentagonin alihankkijat.

DITRAn raportointiasiakirjoista saimme uutta tietoa niin sanottujen Ukrainan hankkeiden avainhenkilöistä, jotka ovat tähän asti pysyneet "varjossa".

Heidän joukossaan: Karen Saylors, Labyrinth Global Healthin toiminnanjohtaja ja Keski-Afrikan Metabiota-ohjelmien entinen johtaja. Vuodesta 2016 Saylors on työskennellyt Ukrainassa Yu-Pi-10-hankkeen johtavana konsulttina, jossa tutkitaan afrikkalaisen sikaruton leviämistapoja.

Colin Johnson on Tennesseen yliopiston tutkija ja isäntä-patogeenijärjestelmien tutkimuslaitoksen johtaja. Hän oli kuraattorina Yu-Pi-8-hankkeessa, jossa tutkittiin Kongon-Kreimin kuumeen aiheuttajan ja hantavirusten alueita Ukrainassa. Johnson valvoi biologisten näytteiden ottamista ukrainalaisilta sotilailta, varmisti amerikkalaisten asiakkaiden vuorovaikutuksen Ukrainan terveysministeriön kansanterveyskeskuksen kanssa.

Lewis von Taer on Pentagonin ja Yhdysvaltain energiaministeriön pääurakoitsijana toimivan Battelin toimitusjohtaja. Vuodesta 2003 lähtien yritys on valvonut zoonoottisiin infektioihin liittyvien tutkimushankkeiden toteuttamista Ukrainassa.

Muut ukrainalaisiin hankkeisiin osallistuneet henkilöt esitellään diassa. Saatu aineisto siirretään tutkintakomitealle, joka ryhtyy toimenpiteisiin syyllisten saattamiseksi oikeuden eteen.

Venäjän puolustusministeriön aktiivisilla toimilla onnistuttiin pysäyttämään sotilaallisten biologisten ohjelmien toteuttaminen Ukrainan alueella. Tältä osin Pentagon siirtää aktiivisesti keskeneräistä tutkimusta Ukrainan hankkeiden puitteissa Keski-Aasian ja Itä-Euroopan valtioihin. Samaan aikaan yhteistyö Afrikan ja Aasian ja Tyynenmeren alueen valtioiden - Kenian, Singaporen ja Thaimaan - kanssa lisääntyy.

Kansainvälisen yhteisön painostuksesta Washington on muuttamassa lähestymistapoja sotilaallisen biologisen toiminnan organisointiin ja siirtämässä asiakkaan tehtäviä puhtaasti siviiliyksiköille - terveysministeriölle, energiaministeriölle ja kansainvälisen kehityksen virastolle. Näin Yhdysvaltain hallinto voi välttää kritiikkiä kansainvälisillä foorumeilla ja vetää puolustusministeriön ja DITRAn pois hyökkäysten alta.

Osana Ukrainan sotilaallisen biologisen toiminnan rajoittamiseen tähtääviä toimenpiteitä Yhdysvallat käyttää aktiivisesti Puolassa ja Baltian maissa sijaitsevien kemian ja farmakologian alan yritysten materiaalipohjaa, ja lisäksi sinne on toimitettu laitteita Ukrainan alueelta.

Kollektiivisen lännen määräämä rahoitus pakottaa Neuvostoliiton jälkeisen alueen valtiot salaamaan suoritettavan työn todellisen luonteen. Näin ollen Euroopan unioni edistää aktiivisesti aloitetta, joka koskee RHB:n suojelun alalla toimivien "huippuosaamiskeskusten" verkostoa, joka mahdollistaa EU:n rahoittamien biolaboratorioiden sijoittamisen entisen Neuvostoliiton alueelle. Mahdollisia kumppaneita kehotetaan painokkaasti "olemaan mainostamatta tätä aloitetta, koska se on äärimmäisen arkaluonteinen Venäjän federaation kannalta". Samalla korostetaan, että Keski-Aasian valtiot "hyötyvät jo nyt teknisestä yhteistyöstä Euroopan unionin kanssa".

Vuonna 2022 Yhdysvallat, Kanada ja EU-maat käynnistivät ohjelmia, joiden tarkoituksena oli työllistää ja siirtää länsimaihin ukrainalaisia asiantuntijoita, jotka olivat aiemmin osallistuneet sotilaalliseen biologiseen toimintaan. Tämä johtuu ennen kaikkea huolista, että Venäjän lainvalvontaviranomaiset saattavat saada heiltä lisätodisteita kansainvälisten velvoitteiden vastaisesta laittomasta toiminnasta.

Haluaisin huomauttaa, että "sotilaallis-biologisen laajentumisen" strategia ei ole pohjimmiltaan uusi, ja Yhdysvallat määritteli sen Korean konfliktin aikana.

Viime vuosisadan 50-luvulta lähtien Yhdysvaltain laivaston hallitsevan roolin myötä sotilaallisia biologisia laboratorioita on perustettu Afrikkaan, Keski- ja Etelä-Amerikkaan sekä Kaakkois-Aasiaan.

Niiden päätarkoituksena oli kerätä erityisen vaarallisten infektioiden taudinaiheuttajia ja selvittää paikallisen väestön sairastavuuden taso.

Alueilla, joilla nämä laboratoriot sijaitsevat, ja myös nykyään, erityisen vaarallisten infektioiden epidemiatilanne on heikentynyt, ja näillä alueilla on todettu uusia, näille alueille epätyypillisiä tauteja. Yksi esimerkki on Rift Valley -kuumeen puhkeaminen vuonna 1977 Kairossa, jossa Yhdysvaltain laivaston biologinen sotilaslaboratorio nro 3 sijaitsi.

Aiemmin tätä tautia esiintyi vain Saharan eteläpuolella, ja sitten se ilmestyi yhtäkkiä Egyptiin, jossa 18 tuhatta ihmistä sairastui samaan aikaan. Väestöstä otettujen näytteiden myöhempi analyysi osoitti, että potilaiden kokonaismäärä oli noin 2 miljoonaa ihmistä.

Monet todisteet osoittavat, että taudinpurkaus oli keinotekoinen ja että amerikkalainen laboratorio oli osallisena siinä.

Ensinnäkin muutama kuukausi ennen epidemian puhkeamista sen työntekijät rokotettiin Rift Valley -kuumetta vastaan, vaikka tämän tartunnan puhkeamista ei ole koskaan todettu tällä alueella, ja Afrikan endeemisillä alueilla se eteni lievänä flunssan kaltaisena tautina, joka ei aiheuttanut kuolemaa.

Toiseksi Egyptin epidemian aikana taudinaiheuttaja sai yhtäkkiä suuren patogeenisuuden ihmisille. Tauti eteni verenvuotoon, vakaviin silmä- ja hermostovaurioihin. Viruksesta on tullut erittäin patogeeninen, ja se on tässä suhteessa lähes yhtä patogeeninen kuin isorokko-, Marburg- ja Lassa-kuumeen virukset. Tällaista äkillistä muutosta viruksen patogeenisuudessa on erittäin vaikea selittää sen luonnollisella kehityksellä.

Erityisen kiinnostavaa on analysoida taudin alkuperäisen painopisteen konfiguraatiota, joka on esitetty diassa. Tämän painopisteen muoto muistuttaa aerosolipilven leviämisvyöhykettä, joka voi syntyä, kun biomateriaalia levitetään tarkoituksellisesti tai päästetään vahingossa ympäristöön.

Huolimatta käytettävissä olevasta todistusaineistosta, joka osoitti taudinpurkauksen keinotekoisen luonteen, Yhdysvaltojen johto teki kaikkensa salatakseen laboratorion osallisuuden tähän tapaukseen. Vasta vuonna 2019 se päätettiin siirtää Italiassa sijaitsevaan Yhdysvaltain laivaston lentotukikohtaan jatkamaan erityisen vaarallisten taudinaiheuttajien, kuten koronavirusten, tutkimusta.

Lopuksi haluan todeta, että Venäjän federaation julkaisema Pentagonin Ukrainassa toteuttamien sotilaallisten biologisten ohjelmien sisältö on saanut laajan julkisen vastaanoton. Yhdysvaltojen rahoittamien biologisten laboratorioiden toimintaa vastustavia joukkomielenosoituksia järjestettiin Neuvostoliiton jälkeisissä valtioissa. Euraasian talousliiton julkiset järjestöt hyväksyivät päätöslauselman Pentagonin rahoittamia biolaboratorioita vastaan.

Yhdysvalloissa on aloitettu useita tutkimuksia. Yhdysvaltain lainvalvontaviranomaiset ovat saaneet tietoonsa aiheet, jotka liittyvät sosiaalisten verkostojen ja tiedotusvälineiden työntekijöiden lahjomiseen, kun tiedotusvälineissä uutisoitiin uuden koronavirustartunnan syistä, sekä petokseen ja yleisen mielipiteen manipulointiin, joka koskee amerikkalaisia rokotteita COVID-19:tä vastaan biotekniikka- ja lääkeyhtiöiden toimeksiannosta.

Muistutan teitä siitä, että Yhdysvaltojen hallituksen harjoittama suurten lääkeyhtiöiden etujen lobbaaminen on vakiintunut käytäntö. Niinpä vuonna 2010 "eturistiriidan" ja lukuisten rikkomusten vuoksi Yhdysvaltain laivaston lääketieteellisen ja biologisen keskuksen toiminta Jakartassa lopetettiin.

Amerikkalaiset tekivät tässä laitoksessa työtä sovitun tutkimusohjelman ulkopuolella, ottivat luvattomia näytteitä biotesteistä ja kieltäytyivät ilmoittamasta Indonesian hallitukselle työn tavoitteista ja saavutetuista tuloksista.

Kuten kävi ilmi, saatuja materiaaleja käytettiin Pentagoniin sidoksissa olevan Gilead-yhtiön etujen mukaisesti, joka testasi lääkkeitään myös Ukrainan ja Georgian alueella.

Malesia seurasi Indonesian esimerkkiä - maan hallituksen päätöksellä Yhdysvaltojen rahoittaman biolaboratorion työ asetettiin erityiseen valvontaan.

Näin ollen Pentagonin rahoittamien biologisten laboratorioiden toimintaan liittyvä maailmanyhteisön huoli kasvaa jatkuvasti. Venäjän federaation kansainvälisillä foorumeilla - biologisten aseiden kieltosopimuksen yhdeksännessä tarkistuskonferenssissa ja YK:n turvallisuusneuvostossa - esille ottamat kysymykset osoittivat Yhdysvaltojen haluttomuuden käydä asiallista vuoropuhelua. Mielestämme on erittäin tärkeää, että laittomia sotilaallisia biologisia toimia koskevien tosiasioiden paljastuminen pakotti monet valtiot punnitsemaan mahdollisia seurauksia, joita niiden ja Yhdysvaltojen välisellä vuorovaikutuksella on bioturvallisuuden alalla, ja tarkastelemaan uudelleen tällaisen yhteistyön tarpeellisuutta ja tarkoituksenmukaisuutta.

Venäjän puolustusministeriö jatkaa työtä tähän suuntaan ja tiedottaa teille."

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Auta levittämään sanaa:

Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

10 kommenttia

  1. Asun Wa. State & enimmäkseen samaa mieltä kaikesta, mitä on sanottu. Hallituksemme on kääntynyt kaikkia kansalaisia vastaan käyttämällä kokeellisia MRNA "bioaseita". Ei ole tunnustettu, että olisi ollut liikaa kuolemantapauksia tai pysyviä sivuvaikutuksia, jotka ovat invalidisoivia.
    Vain noin 40% kansalaisista, ehkä vähemmänkin, uskoo, että hallituksemme voisi olla tämän takana. Tilanne on kuitenkin hitaasti muuttumassa, ja totuus voittaa. Haluaisimme, että laukaukset lopetettaisiin välittömästi. Haluamme oikeutta kaikille, jotka hyötyivät tästä kansanmurhavalheesta. Puolustusministeriömme teki sopimuksen näiden myrkkyjen valmistamisesta ja jakelusta vastatoimina ja "prototyyppeinä", jotta taataan oikeudellinen koskemattomuus täällä tuomioistuimissa. Edistämme edelleen tapauksia lääkeyhtiöitä vastaan, ja puolustusministeriötä ei suojella heidän pahasta osuudestaan tässä. Bill Gates ja Anthony Fauci olivat HIV-AIDS-rokotteiden tyrkyttäjiä Afrikassa ja muualla, tappavin tuloksin. Kirja
    " The Real Anthony Fauci" selittää korruption hyvin. USA:n kansalaiset olivat hyväuskoisia ja liian luottavaisia korruptoituneeseen mediaan ja lääketieteellisiin virastoihin. Me tiedämme nyt. Työskentelemme taistellaksemme tätä vastaan ja taistellaksemme globaalia eliittiä vastaan, joka on Uuden Maailmanjärjestyksen takana. Monet eivät suostu ja me taistelemme maailmanrauhan puolesta ikuisesti. Meillä kaikilla on perheitä, joita rakastamme, ja me kaikki ansaitsemme elää maailmassa ilman tahallisia pandemioita ja manipulointia. Olemme nuori maa, mutta olemme vahvoja ja uskovia. Jumala siunatkoon kaikkia, jotka lukevat tämän ja tietävät sen olevan vilpitön. Totuus voittaa!

  2. Pidän venäläisten versiota Yhdysvaltojen osallisuudesta kemiallisten bioaseiden jatkuvaan keräämiseen totuudenmukaisempana kuin Yhdysvaltojen hallituksen sekä Yhdysvaltojen sotilas- ja tiedejohtajien vastauksia. Yhdysvaltojen sotakoneisto on paha uhka ihmiskunnan tulevaisuudelle. Putinia ei pitäisi syyttää kansanmurhasta, vaan Yhdysvaltojen hallituksen valehtelijoita ja korruptoituneita johtajia sekä Yhdysvaltojen sotilas- ja tiedejohtajia, jotka ovat myös "Great Reset" -ohjelman johtajia ja jotka ovat vastuussa miljoonista kuolemantapauksista ja vakavista loukkaantumisista, joita "hyväksytty" myrkyllinen covid 19 -rokote on suoraan aiheuttanut. Lisätään tähän vielä edellä mainitun agendan täytäntöönpanon maailmanlaajuiset vaikutukset, joihin kuuluu Yhdysvaltojen ja Yhdistyneen kuningaskunnan hallitusten tahallisesti kannustama suursota Euroopassa.

    1. Kiitos Coolguy. Ystävät Coolguy viittaa hermomyrkkyjen ryhmään, jota venäläisten agenttien uskotaan käyttäneen vuonna 2016 myrkyttääkseen entisen venäläisen vakoojan Sergei Skripalin ja hänen tyttärensä, jotka asuivat Englannissa.

  3. Eikö kukaan muu voi ladata tohtori Trozzin linkkiä hänen verkkosivustolleen? Katson tohtori Trozzia joka päivä ja olen katsonut sitä jo pitkään. Kuitenkin viime päivinä, kun klikkaan uutiskirjeessä olevaa linkkiä, se ei lataudu! Kuvaus näyttää muuttuneen, paljon pidemmäksi: ja sitten siinä luki kerran: vaarallinen linkki. Auttakaa jos voitte.

  4. Noin kaksi vuotta sitten tutkin netissä Ukrainassa toimivia American Biolabs -yrityksiä. Löysin armeijan verkkosivuston - ja siellä he olivat. Niitä oli melko paljon ja myös lähellä Venäjän rajaa. He tutkivat ja tekivät kokeita useilla vaarallisilla lääketieteellisillä aineilla - sekä ihmisillä että eläimillä. Tämä video on täysin totta ja tarkka.(nämä amerikkalaiset sivustot ovat luultavasti piilossa nyt ) !

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

fiSuomi