Outo syytös

Kuluneena kesänä sukelsin huomattavasti syvemmälle kysymyksiin, jotka koskivat bakteereita ja maastoteorioita; ja onko viruksia ja erityisesti SAR C0V2:ta todella olemassa? Itsenäisen tutkimukseni lisäksi osallistuin tohtori Wahgin esitykseen ja kyselytunnille. Myös me Maailman terveysneuvoston terveys- ja humanististen tieteiden komiteassa tutkimme ja keskustelimme näistä kysymyksistä tohtorit Kathradan ja Verkerkin erinomaisen puheenjohtajuuden johdolla.

Kerroin 5. syyskuuta henkilökohtaiset johtopäätökseni näistä kysymyksistä videolla "Germ & Terrain Reality. Onko SARS CoV2 todellinen?" Samaan aikaan tohtori Rob Verkerk PhD, ANH Internationalin perustaja, julkaisi erinomaisen artikkelin nimeltä "Onko virus olemassa? Ratkaisun kriittinen tarve". Se on hienoa, ja toivon, että nautitte siitä, mitä kukin meistä jakoi.

Syyskuun 5. päivän jälkeen on kuitenkin tapahtunut jotakin outoa: tohtori Verkerkiä, minua ja muita tiedemiehiä, joilla on samankaltaisia päätelmiä, on syytetty jostakin oudosta.  

Toivon, että tämä on kymmenen minuutin arvoinen juttu. Tässä voi olla jotain tärkeää yhtenäisyytemme ja menestyksemme kannalta.

Muu asiaan liittyvä materiaali:

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi