Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Syrjäinen enemmistö paljastaa korruption

Puhun vapaasti kahden sankarini kanssa: Cris Vleck ja Jody Ledgerwood.

Tällä videolla Jody, Cris ja minä paljastamme ja keskustelemme korruptiosta lääketieteellisessä laitoksessa Ontariossa. Koko väestöltä on evätty mahdollisuus rehelliseen lääketieteelliseen hoitoon, jossa asiantuntijat ajattelevat ja puhuvat vapaasti ja neuvovat ja hoitavat potilaitamme rehellisesti ja heidän etujensa mukaisesti. Keskustelemme CPSO (Ontarion lääkärien ja kirurgien kollegio)ja Ontarion eettisesti ja tieteellisesti ehjien lääkäreiden vainoaminen; ja paljon muuta.

Toivon, että tämä haastattelu antaa sinulle voimaa, on viihdyttävä ja ajoittain jopa hauska.

Miksi marginaalinen enemmistö?

Noin 70% Kanadan väestöstä ei ole ottanut yhtään tai ei ota enää yhtään "myrkkyä kuoleman laukauksia" (~10% ei yhtään, ~30% vain yksi, ~30% kaksi, mutta ei enempää, ~30% pakotettu kolmanteen "tehosterokotukseen").

Jody Ledgerwood

Jody on äitikarhu ja vapaustaistelija. Soturi ja Anti-Vax Karen ovat joitakin niistä etiketeistä, joita hän kantaa ylpeänä. Jody on ihmisoikeuksien, vapaan tahdon, oikeusvaltioperiaatteen, koulutuksen ja lastemme suojelun vankkumaton kannattaja. Ihmisten voimaannuttaminen, totuuden jakaminen ja tapahtumien järjestäminen ovat joitakin asioita, joista hänet tunnetaan hyvin. Tässä ovat videot, jotka toivat Jodyn ensimmäisen kerran julkisuuteen.
Katso WeAreAllEssential.ca

Cris Vleck

Cris on 25 vuotta viestinnän ammattilainen. Kuten monet muutkin, Cris on nähnyt sananvapauteen ja ajatustenvaihtoon kohdistuvien hyökkäysten lisääntyvän huolestuttavasti.

Cris keskittyy paljastamaan hallituksemme julkisuuteen suuntautuvan viestinnän manipuloinnin. Cris aikoo vetää verhoa taaksepäin ja paljastaa tämän propagandan, kunnes hän ei enää pysty siihen.
Cris on Take Action Canada -järjestön jäsen, Will Doven perjantaishow'n tuottaja ja kirjoittaja ja FreedomCasters.com-sivuston johtaja.
Crisin ensimmäinen video, jota jaettiin laajalti, löytyy täältä osoitteessa WonNation.ca

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi