Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Covidi süstid muudavad talidomiidi nagu Flintstone'i vitamiinid.

Sünnitusarst, günekoloog ja teadlane dr Thorp lööb häirekella.

Dr. Thorp on sertifitseeritud sünnitusarst ja günekoloog ning samuti sertifitseeritud emakasünnitoloogia arst. Ta on oma enam kui 43-aastase silmapaistva karjääri jooksul avaldanud hulgaliselt publikatsioone, teeninud Ameerika Ühendriikide õhujõududes sünnitusarstina, olnud peamiste meditsiiniajakirjade retsensendina, olnud ABOGi eksamineerija, kuulunud ema-loote meditsiini ühingu juhatusse ning andnud USA senatis eksperdina tunnistusi loote kui patsiendi kohtlemise kohta.

Siin kõneles dr Thorp 11. juunil 2022 Maailma Tervisenõukogu peaassambleel:

Ülaltoodud video on toimetatud lõik 11. juulil 2022 toimunud iganädalasest reaalajas toimuvast üldkoosolekust. Meie iganädalased koosolekud on järjepidev erapooletute tõeliste teadmiste allikas, mida pakuvad maailma tippeksperdid. Olete oodatud meiega liituma igal esmaspäeval kell 14.00 EDT siin: https://worldcouncilforhealth.org/newsroom

Vahepeal...

Dr. Lynn Murphy-Kaulbeck

Vastukaaluks tegelikkusele ja moraalile on siin rida väidetavaid "rasedushoolduse pakkujaid" minu koduprovintsist Ontarios. Siin katavad nad oma käed loote ja ema verega, julgustades rasedaid naisi end süstida: https://vimeo.com/showcase/covid19pregnancy

Kuidas on selle "eksperdiga"? Kui küsitakse: Dr Lynn Murphy-Kaulbeck New Brunswicki Monctoni haiglast ja PerinatalNB meditsiiniline direktor vastas: "Ühesõnaga: jah." Kui küsida: "Kas rasestumisvõimelised naised peaksid vaktsiini saama?", siis vastas ta: "Jah." Siin on see lugu ja veel rohkem selle mürgise süsti levitamist rasedatele naistele Kanada riikliku propogandisti CBC poolt.

Rohkem seotud materjale:

  1.  Dr Thorpe'i mainitud artikkel pealkirjaga: Patsiendi reetmine: The Corruption of Healthcare, Informed Consent and the Physician-Patient Relationship.
  2. Pfizeri uuringud: Kõik süstinud emad kaotasid oma sündimata lapsed
  3. Raske hepatiit lastel! Mis toimub?
  4. Kangelaslik dr Mel Bruchet MD, 80-aastane, käeraudades, narkootikumidega ja vangistatuna, sest ta hoiatas meid.
  5. Dr Nagase paljastab Pfizeri, Kanada kuritegelikud ametnikud, laste ohverdamise ja muudki
  6. Covid "vaktsiinid"; kui ohtlikud on need?Põhjalik uurimine läänemaailmas kasutatavate Covid-"vaktsiinide" taga oleva teaduse kohta, milles ma enam kui aasta tagasi hoiatasin kõige selle eest, mida me nüüd näeme. See video või artikkel on kindel sissejuhatus nn Covid-"vaktsiinide" maailma.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
etEesti