Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Korruptsiooni paljastav äärepoolne enamus

Vabalt rääkides kahe minu kangelasega: Cris Vleck ja Jody Ledgerwood.

Selles videos paljastame ja arutame Jody, Cris ja mina korruptsiooni meditsiiniasutuses, keskendudes Ontarios. Kogu elanikkond on jäetud ilma juurdepääsust ausale arstiabile, kus eksperdid mõtlevad ja räägivad vabalt, nõustades ja ravides meie patsiente ausalt ja nende parimates huvides. Me arutame CPSO (College of Physicians and Surgeons of Ontario)ja nende tagakiusamine Ontario eetiliselt ja teaduslikult puutumatute arstide vastu; lisaks veel palju muud.

Ma loodan, et see intervjuu on teile jõudu andev, meelelahutuslik ja kohati isegi naljakas.

Miks marginaalne enamus?

Umbes 70% Kanada elanikkonnast ei ole võtnud ühtegi või ei võta enam "mürgised surmahüpped" (~10% mitte ühtegi, ~30% ainult üks, ~30% kaks, kuid mitte rohkem, ~30% sunnitud kolmandale "võimendavale" süstile)

Jody Ledgerwood

Jody on emakaru ja vabadusvõitleja. Warrior ja Anti-Vax Karen on mõned sildid, mida ta uhkusega kannab. Jody on inimõiguste, vaba tahte, õigusriigi, hariduse ja meie laste kaitsmise veendunud toetaja. Inimeste võimestamine, tõe jagamine ja ürituste korraldamine on mõned asjad, mille poolest ta on tuntud. Siin on videod, mis tõid Jody esimest korda avalikkuse tähelepanu keskpunkti.
Vaata edasi WeAreAllEssential.ca

Cris Vleck

Cris on 25 aastat kommunikatsiooniprofessionaal. Nagu paljud inimesed, on ka Cris näinud, et sõnavabaduse ja vaba mõttevahetuse vastu suunatud rünnakud suurenevad murettekitavalt.

Cris keskendub meie valitsuse avalikkusele suunatud teabevahetuse manipuleerimise paljastamisele. Cris kavatseb tõmmata kardinat tagasi ja paljastada seda propagandat, kuni ta ei saa seda enam teha.
Cris on Take Action Canada liige, Will Dove'i "That Friday Show" produtsent ja kirjanik ning FreedomCasters.com'i juht.
Crise esimene video, mida jagati laialdaselt, on leitav siit aadressil WonNation.ca

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti