Den hyppigste dødsårsag i Alberta er "ukendt"

I stiksår 2021 steg antallet af dødsfald verden over, men i Alberta er den nye dødsårsag angiveligt "ukendt". Indsprøjtningerne er "sikre og effektive" - ikke.

Før 2019 indeholdt Alberta's årlige dødsårsagsstatistik ikke engang en kategori "ukendt årsag", men i jab 2021 er det angiveligt den "førende dødsårsag".   

VAERS, britiske data og andre kilder til sundhedsdata fra hele verden viser alle en massiv stigning i overdødeligheden; ikke da covid blev lanceret, men snarere i forbindelse med masselanceringen af kampagnerne for tvangsinjektion. 

USA's livsforsikringsanalytikere rapporterer om 60% til 80% øgede dødelighedstal i unge demografiske grupper. Det samme gælder i Canada. Dette er historisk set uhørt, selv under krig. Uden at lade sig afskrække af virkeligheden kalder køddukkerne stadig genetisk biovåben injektioner "sikre og effektive vacciner".

Injektionerne presses stadig på offentligheden af regeringer, medicinske myndigheder, og dinosaurermedier.

Nu er der i Alberta dukket en yderst mistænkelig statistisk anomali op. I provinsens statistikker over dødsårsager er den vigtigste dødsårsag nu anført som "andre dårligt definerede og ukendte dødsårsager".

Det er perverst nok, at de negative virkninger af de tvungne indsprøjtninger ikke engang optræder i top ti, medmindre de er en del af nummer 10, som er "utilsigtet forgiftning". Over hele landet bliver læger angrebet for blot at forsøge at rapportere om bivirkninger og dødsfald efter injektionerne.   

Her kan du se eller downloade dataene selv. Alberta provinsdata om dødsårsager fra 2001 til 2021:

Her er en god gasbelysning om dette emne fra de skattefinansierede propagandister på CTV news:  https://calgary.ctvnews.ca/deaths-with-unknown-causes-now-alberta-s-top-killer-province-1.5975536

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Vær venlig at støtte vores mission

Vi sætter stor pris på dine donationer. Dine bidrag er med til at opretholde vores stadig mere forskelligartede indsats, synlige og usynlige, for at genoprette sundhed, værdighed, sikkerhed og menneskerettigheder.

Dr. Trozzi´s Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

da_DKDansk