Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Covid-sprøjter får Thalidomid til at ligne Flintstone-vitaminer

Fødselslæge, gynækolog og forsker Dr. Thorp slår alarm.

Dr. Thorp er en certificeret obstetriker og gynækolog og også certificeret læge i maternel og føtal medicin. Han har udgivet mange publikationer i løbet af sin mere end 43-årige fornemme karriere, har tjent i det amerikanske luftvåben som læge i obstetrik, har været anmelder for store medicinske tidsskrifter, har været eksaminator for ABOG, har siddet i bestyrelsen for Society for Maternal Fetal Medicine og har vidnet som ekspertvidne i det amerikanske senat om behandling af fosteret som patient.

Her talte Dr. Thorp på generalforsamlingen i World Council for Health den 11. juni 2022:

Videoen ovenfor er et redigeret afsnit fra det ugentlige live-møde i generalforsamlingen den 11. juli 2022. Vores ugentlige møder er en konsekvent kilde til uvildig, reel viden leveret af topeksperter fra hele verden. Du er inviteret til at deltage hver mandag kl. 14.00 EDT her: https://worldcouncilforhealth.org/newsroom

I mellemtiden...

Dr. Lynn Murphy-Kaulbeck

I modsætning til virkeligheden og moralen er her en række påståede "svangerskabsplejeudbydere" fra min hjemlige provins Ontario. Her smører de deres hænder med foster- og moderblod ved at opfordre gravide kvinder til at få injektioner: https://vimeo.com/showcase/covid19pregnancy

Hvad med denne "ekspert"? Når han bliver spurgt: "Bør kvinder i den fødedygtige alder få vaccinen?", svarede Dr. Lynn Murphy-Kaulbeck fra Moncton Hospital i New Brunswick og medicinsk direktør for PerinatalNB: "Med ét ord: Ja." Her er denne historie og mere om denne giftige indsprøjtning til gravide kvinder fra Canadas statslige propogandist, CBC.

Flere relaterede materialer:

  1.  Den artikel, som Dr. Thorpe nævnte, har titlen: Patientforræderi: Korruptionen i sundhedsvæsenet, informeret samtykke og forholdet mellem læge og patient.
  2. Pfizer-forsøg: Alle injicerede mødre mistede deres ufødte børn
  3. Alvorlig hepatitis hos børn! Hvad er det, der foregår?
  4. Den heroiske Dr. Mel Bruchet MD, 80 år gammel, blev lagt i håndjern, bedøvet og fængslet for at advare os.
  5. Dr. Nagase afslører Pfizer, kriminelle canadiske embedsmænd, børneofringer og meget mere
  6. Covid "vacciner"; Hvor farlige er de?En grundig undersøgelse af videnskaben bag de Covid-"vacciner", der anvendes i den vestlige verden, hvor jeg for mere end et år siden advarede om alt det, vi nu ser. Denne video eller artikel er en solid introduktion til verden af de såkaldte Covid "vacciner"
Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Vær venlig at støtte vores mission

Vi sætter stor pris på dine donationer. Dine bidrag er med til at opretholde vores stadig mere forskelligartede indsats, synlige og usynlige, for at genoprette sundhed, værdighed, sikkerhed og menneskerettigheder.

Dr. Trozzi´s Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

da_DKDansk