Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

SAVAERS Sydafrikansk system til indberetning af bivirkninger ved vacciner (South African Vaccine Adverse Event Reporting System)

Et VAERS af folket, for folket.

Der er tale om en institutionel mørklægning (se: en og to) og om skader og død (se: en og to) forårsaget af de tvungne covidinjektioner. South African Vaccine Adverse Event Reporting System (SAVAERS) er et uafhængigt, frivilligt, offentligt interessesystem til indberetning af vaccinevirkninger, der er udpeget af folket for folket. Formålet med SAVAERS er sundhed, gennemsigtighed og ansvarlighed. SAVAERS er en god rollemodel for borgeraktivister i hele verden, som ønsker at omgå mørklægningen og skabe gennemsigtighed om den voksende død og sygdom som følge af de såkaldte covid-"vacciner".

Se SAVAERS her:

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk