Dr. Mark Trozzi

Kære venner,

Jeg beder til, at I har det godt, og at jeres jul bliver fyldt med kærlighed, familie, venner og sundhed i sind, krop og ånd. Jeg er fortsat taknemmelig for at være sammen med jer på den rigtige side af historien og være lysets fartøjer, der navigerer gennem mørke tider for at genoprette vores verden, endnu bedre end før.

Det er vores anden jul i krigstid i træk. Skyldige politikere med meget blod på hænderne udsteder ordrer om at lukke ned til jul og nægte vores familier, venner og kulturer. De har mistet al legitimitet og er på vej i fængsel. Vi må minde alle, også politiet blandt os, om at respektere menneskerettighederne, frihedsrettighederne i chartret, forfatningen, Helsinki-aftalen og Nürnbergkodeksen.  

nægter at følge kriminelle ordrer. Håndjern er ikke for uskyldige mennesker, der fejrer jul med deres familie og venner, men snarere for de kriminelle, der udsteder ulovlige mandater mod dem og fremmer dødbringende tvangsindsprøjtninger.

Den kriminelle covid-virksomhed brugte år på at skabe og patentere biologiske våben, infiltrere regeringer, stille og roligt ændre regler og definitioner og forberede deres covid-planer. De forberedte sig grundigt, inden de lancerede deres bedrageriske angreb på os i slutningen af 2019.

Det tog noget tid, før de falske fortællinger blev afsløret, og før vi kunne se beviserne for de forbrydelser mod menneskeheden, der blev begået. Beviserne er vokset og er nu så overvældende, at det er ubestridelig for enhver, der stadig er i stand til at tænke kritisk

I 2020, da bedrageriet og dagsordenen gradvist blev afsløret, begyndte vi at skride til handling som enkeltpersoner og små grupper. Vores sandhedsbevægelse, vores søgen efter at genoprette retsstatsprincippet og menneskerettighederne og vores stræben efter retfærdighed er blevet stærkere. Vi er gået sammen og har opbygget en modkraft af stor betydning. Den vokser eksponentielt. Vi er blevet mange, og vi er organiseret. Vi har opbygget nye og troværdige institutioner, herunder den Verdensrådet for Sundhed.

For at være nøjagtige må vi beskrive dem, der fremmer den covidiske dagsorden, som "fjendtlige kombattanter, forrædere og kriminelle".

Beviserne for den forsætlige død, skade og misbrug, som det kriminelle covid-firma har påført os, er overvældende. For nylig præsenterede vi Pfizers egne første tre måneder forsøgsresultater, der bekræfter, at deres injektioner er dødelige.  

Forræderne, som har infiltreret vores regering og institutioner, har unægteligt vidst dette siden mindst den 30. april 2021, da Pfizer modvilligt delte deres resultater. Alligevel fortsætter forræderne deres forbrydelser mod menneskeheden og misbruger deres magt til at vildlede offentligheden, blokere for sikre effektive behandlinger for covid og tvinge misforståede og dødelige injektioner  på uskyldige mennesker. De injicerer endda børn!

Til sidst har vi en meddelelse fra World Council For Health, stærke og officielle ordrer at stoppe injektionerne og bringe alle relaterede forbrydelser mod menneskeheden til ophør. Retsforfølgningen af forbryderne er aktiv og er klar til at gå hurtigt fremad. Vi har alle arbejdet meget hårdt, udholdt mange overgreb og gjort fremskridt i vores søgen efter sandhed og retfærdighed. Vi skal fortsat være årvågne og aktive, selv i ferien.

Jeg tror, at Kristus ville være enig i, at julen først og fremmest er en fejring af kærlighed. Kærlighed er den højeste lov for retfærdige mennesker af alle gode trosretninger og filosofier. Det er essensen af den gyldne regel. Når vi fejrer kærligheden, så lad os også lytte til de kloge ord fra den store præst og borgerrettighedsforkæmper Dr. Martin Luther King Jr:

"Magt uden kærlighed er hensynsløs og misbrugende, og kærlighed uden magt er sentimental og anæmisk. Magt er i bedste fald kærlighed, der gennemfører retfærdighedens krav, og retfærdighed er i bedste fald magt, der retter op på alt, hvad der står i vejen for kærligheden." - Martin Luther King Jr.  

Vi ønsker jer en sikker, sund og kærlig jul og et nyt år med retfærdighed og genoprettelse af et ærligt, retfærdigt og venligt samfund.

Velsignelser,

-Dr. Mark Trozzi

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk