Tre läkare kämpar för 38 miljoner kanadensare

Glen Jung, advokat Michael Alexander och Covid Integral Luchkiw, Phillips och Trozzi

Dussintals läkare i Ontario vägrar att överge den hippokratiska eden, kritiskt tänkande och mänskliga rättigheter, trots den hänsynslösa kriminella kovida agendan och CPSO:s aktiva roll i den. Här finns en kort video på 1 1/2 minut samt en fullständig intervju av Glen Jung från Bright Light News med vår advokat Michael Alexander och dr Crystal Luchkiw, dr Patrick Phillips och mig själv, dr Mark Trozzi. Vi håller linjen mot påtvingade, felaktigt framställda dödliga injektioner, hindrande av säkra behandlingar av covid, mörkläggning av dödsfall och skador orsakade av covid-injektioner och förstörelse av den kanadensiska sjukvården. Människor luras, kränks och behandlas som oönskade djur. Vi förkastar detta. Var snäll och stå på vår sida, för oss alla och för framtida generationer.

1 1/2 minuters trailer

Fullständig intervju

Rekommenderat relaterat material och referenser

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska