CA Hälsovårdsminister Duclos förklarar eviga Covid-injektioner

Detta är ondskefullt. Injektionerna är sjukdomen, inte botemedlet.

Låt oss ta en titt på de dystopiska nya förklaringarna från Kanadas så kallade hälsominister Jean-Yves Duclos. Vi har stor anledning att vara oroliga.

Enligt min åsikt:

Vänligen beakta följande problem med covidinjektionerna:

1 De så kallade kovid-"vaccinerna" har gett upphov till ett mångdubbelt antal dödsfall än vad alla vacciner mot alla sjukdomar under trettio år har gett upphov till tillsammans.

2 Dessa injektioner gör att människor löper mycket större risk att drabbas av covid-19-sjukdom än människor som inte injiceras. Ny kanadensisk statistik visar till exempel på 2,5 gånger högre infektionsfrekvens hos personer som injicerats två gånger och mer än tre gånger högre infektionsfrekvens hos personer som injicerats tre gånger, jämfört med naturliga personer.

5.3.6 KUMULATIV ANALYS AV NEGATIVA HÄNDELSER EFTER GODKÄNNANDET RAPPORTER OM PF-0730202048 (BNT162B2) INKOMNA TILL OCH MED 28-FEB-2021

¨Svårdsresultaten för de 270 graviditeterna rapporterades som följande spontan abort (23), utfall väntar (5), för tidig födsel med neonatal död, spontan abort med intrauterin död (2 vardera), spontan abort med neonatal död och normalt utfall (1 vardera). Inget resultat angavs för 238 graviditeter.s (observera att två olika utfall rapporterades för varje tvilling och att båda räknades).

Pfizers egen dokumentation, sidan 12

Så vad motiverar Trudeau-regimen och Kanadas hälsominister Jean-Yves Duclos till detta?

Injektionerna är problemet, inte lösningen.

Vänner, SARS CoV2-viruset som lanserades 2019 hade som mest en dödlighet på 0,3%. I Wuhan, utan så kallade "vacciner", var en En studie av nästan tio miljoner människor visade att infektionen i huvudsak var över och bakom dem, naturligtvis bara några månader efter att de hade avslutat sin korta inlåsning.

Ändå har världens mest injicerade länder, som Kanada, fortfarande ett problem, och de har den högsta andelen infektioner och dödsfall. Varför och hur? Här är förklaringen som jag presenterade den 12 decemberth, 2021 på världskongressen i Brasilien:

Tack för att du studerar, delar med dig och stöd till vårt uppdrag.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska