Dr Mark Trozzi

Stoppa WHO och bygga en bättre framtid

Dr Tess Lawrie och Dr Mark Trozzi i Bright Light News

Dr. Robert W. Malone, virologist [from German Wikipedia, version in ...
Dr Robert Malone

Dr Robert Malone beskrev nyligen Dr Tess Lawrie som "en COVID-hjälte med en kraftfull vision". Han förklarade följande "Det som slår mig mest med Tess är hennes oförträngliga positivitet i mörkret. Hon är i skyttegravarna tillsammans med oss andra, blodig och skadad, men hon är också en av dem som ler och pekar mot gryningen. Vi behöver människor som Tess för att påminna oss om att vi inte bara är kämpar, vi är arkitekter för framtiden."

Det är en stor ära att få arbeta tillsammans med Dr Lawrie i styrkommittén för Världsrådet för hälsa, den ideella organisationen som tillhandahåller stark global samordning för att återföra etisk vetenskap och mänskliga rättigheter till våra samhällen.

I likhet med Dr Lawrie har denna Nyheter från Bright Light Intervjubalanser: en hård realistisk granskning av WHO:s enorma och växande hot mot oss alla, med bättre planer och visioner för vår framtid.

Hur du kan vidta åtgärder:

The 30 Best Industries in Tech If You Want to Exit Right Now

Vad vi står inför

När det gäller WHO har vi fler nyheter och åtgärder på gång under de kommande dagarna. Förutom deras fördrag om beredskap för pandemier (för mer information se: En, två, tre, fyra), som vi redan har arbetat tillsammans med er för att stoppa, har WHO i tysthet fört fram en annan snabbare väg mot en permanent global diktatur. Detta är Ändringar i det internationella hälsoreglementetsom röstas fram i Genève om 12 dagar (22-26 maj) av en eller två personer som "representerar" 194 länder. Ändringarna i IHR syftar till att göra slut på den nationella suveräniteten och ge permanent diktatorisk makt till WHO under den korrupta generaldirektören Dr Tedros. Vi arbetar med WHO:s nyligen avslöjade ändringsplan för IHR, som är ett angrepp på vår frihet. Vänligen förvänta er mer information och handlingsplaner under de kommande dagarna.

Vad du ska göra

I dag uppmanar jag alla människor runt om i världen att omedelbart kommunicera med sina representanter i den federala regeringen. Kanadensare kan hitta våra parlamentsledamöter här. Vårt budskap är tydligt. WHO är inte att lita på. Vi uppmanar till att omedelbart lämna, avveckla och utreda WHO.

Return of Parliament dominated by debates of yesteryearGe våra tjänstemän order om att strikt motsätta sig WHO:s fördrag om beredskap för pandemier, liksom deras bakdörr till makten i form av de ändringar av den internationella hälsorätten som är i antågande. Varje välinformerad och etisk politiker måste stå starkt emot WHO.

Människor överallt, kräv passionerat att WHO ska avfinansieras, avvecklas, utredas och åtalas. Våra liv är beroende av detta.

Jag vill uppriktigt föreslå att vi låter dessa politiker veta att vi ser på och att varje handling som stöder WHO, deras så kallade "fördrag" eller IHR-ändringarna är en våldsam aggression mot oss själva, våra familjer, barn och ättlingar. Nu räcker det, låt oss resa oss från våra knän och avsluta WHO.

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Klicka på bilden för biljettinformation
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska