Dr Mark Trozzi

Jämförelse mellan naturlig immunitet och vaccinimmunitet

Injektionsoffer löper sju gånger större risk att insjukna i deltavarianten än personer med naturlig immunitet från förra året.

Introduktion

I vår Artikel från den 4 juni och dokumentärfilm från den 13 augusti, Covid "Vaccines; How Dangerous are They? Vi undersökte vetenskapen bakom injektionen och förklarade farorna med dessa så kallade "vacciner". Före detta släpp, i April 2021 Läkare Sjuksköterskor Etik och juridikdiskuterade vi det kriminella i att kovidföretagen tvingar allmänheten att ta emot dessa farliga injektioner. Allt detta har skett i strid med Nürnbergkodexen och den hippokratiska eden. 

Till råga på allt visar det sig (föga överraskande) att injektionerna visserligen har undertryckt mycket effektiva icke-specifika naturliga antikroppar, men att de i sig själva är patetiskt ineffektiva när det gäller att skydda den sällsynta person som faktiskt löper risk att dö av covid. Finns det någon annan anledning än obegripliga kriminella vinster och förvärv av herravälde över mänskligheten till att effektiva behandlingsprotokoll från FLCCC, som t.ex. ivermektin och hydroxiklorokin, förtrycktes till förmån för dessa bilder?

Nedan följer en publikation av Sivan Gazit, MD MA; Roei Shlezinger, BA; Galit Perez, MN MA; Roni Lotan, PhD; Asaf Peretz, MD; Amir Ben-Tov, MD; Dani Cohen, PhD; Khitam Muhsen, PhD; Gabriel Chodick, PhD MHA; Tal Patalon, MD som jämför naturlig immunitet med "vaccin"-inducerad immunitet.

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Klicka på bilden för biljettinformation
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

1 kommentar

  1. THANKYOU. THANKYOU. THANKYOU
    for all you are doing to help people everywhere.
    Your information is clear starting with the series on natural immunity
    To the harms of DNA plasmids in these jabs.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska