Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Jämförelse mellan naturlig immunitet och vaccinimmunitet

Injektionsoffer löper sju gånger större risk att insjukna i deltavarianten än personer med naturlig immunitet från förra året.

Introduktion

I vår Artikel från den 4 juni och dokumentärfilm från den 13 augusti, Covid "Vaccines; How Dangerous are They? Vi undersökte vetenskapen bakom injektionen och förklarade farorna med dessa så kallade "vacciner". Före detta släpp, i April 2021 Läkare Sjuksköterskor Etik och juridikdiskuterade vi det kriminella i att kovidföretagen tvingar allmänheten att ta emot dessa farliga injektioner. Allt detta har skett i strid med Nürnbergkodexen och den hippokratiska eden. 

Till råga på allt visar det sig (föga överraskande) att injektionerna visserligen har undertryckt mycket effektiva icke-specifika naturliga antikroppar, men att de i sig själva är patetiskt ineffektiva när det gäller att skydda den sällsynta person som faktiskt löper risk att dö av covid. Finns det någon annan anledning än obegripliga kriminella vinster och förvärv av herravälde över mänskligheten till att effektiva behandlingsprotokoll från FLCCC, som t.ex. ivermektin och hydroxiklorokin, förtrycktes till förmån för dessa bilder?

Nedan följer en publikation av Sivan Gazit, MD MA; Roei Shlezinger, BA; Galit Perez, MN MA; Roni Lotan, PhD; Asaf Peretz, MD; Amir Ben-Tov, MD; Dani Cohen, PhD; Khitam Muhsen, PhD; Gabriel Chodick, PhD MHA; Tal Patalon, MD som jämför naturlig immunitet med "vaccin"-inducerad immunitet.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska