Iron Will Report: Misdaden van de CPSO

Met advocaat Michael Alexander, Dr. Crystal Luchkiw, Dr. Patrick Phillips en Dr. Mark Trozzi.

Hier is het interview van Iron Will met dit team dat opkomt voor de mensenrechten, en opkomt tegen het misbruik van de medische toezichthouder van Ontario, de CPSO. Alexander en de artsen stelden eisen tegen de CPSO, in een Hof van Discipline op 23 november 2022.

Iron Will's Inleiding tot dit interview

Dr. Mark Trozzi, Dr. Patrick Phillips en Dr. Crystal Luchkiw zetten samen met hun advocaat Michael Alexander hun strategie uiteen om de criminele handelingen van de CPSO tegen te gaan door de licenties van ethische artsen op te schorten en te proberen de vertrouwelijkheid van de medische dossiers van hun patiënten te schenden.

Alle drie de artsen hebben hun patiënten de waarheid verteld over Covid en de giftige injecties. Daarom worden ze alle drie onderworpen aan disciplinaire hoorzittingen van het Ontario College of Physicians and Surgeons en van twee, Drs. Luchkiw en Phillips, zijn de licenties geschorst.

De CPSO schendt ook de rechten van patiënten in een poging om onwettig medische dossiers in beslag te nemen. Deze moedige artsen hebben alles opgeofferd om hun patiënten te beschermen. Michael Alexander biedt hoop met een nooit eerder gebruikte juridische strategie die ervoor kan zorgen dat alle aanklachten worden ingetrokken en de licenties van de artsen weer geldig worden.

- Wat hebben deze artsen precies gedaan dat de woede van de CPSO opriep?

- Wat doet Michael tegen de CPSO dat nog nooit eerder is gedaan?

- Hoe schendt de CPSO het recht van de patiënt op medische privacy?

- Waarom is "professioneel wangedrag" een valse beschuldiging volgens de eigen regels van de CPSO?

Aanbevolen verwant materiaal en referenties

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: . U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands