Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

CA minister van Volksgezondheid Duclos Declares Eeuwige Covid-injecties

Dit is onheilspellend. De injecties zijn de ziekte, niet de genezing.

Laten we eens kijken naar de dystopische nieuwe verklaringen van Canada's zogenaamde "Health" Minister Jean-Yves Duclos. We hebben grote reden om bezorgd te zijn.

Naar mijn mening:

Denk alsjeblieft aan de volgende problemen met de covid injecties:

1 De zogenaamde covid-"vaccins" hebben een veelvoud meer meldingen van sterfte opgeleverd dan alle vaccins voor alle ziekten gedurende alle dertig jaar samen.

2 Door deze injecties lopen mensen een veel groter risico op covid-19-ziekte dan mensen die niet worden geïnjecteerd. Zo blijkt uit recente Canadese statistieken dat het infectiepercentage bij dubbel geïnjecteerde mensen 2,5 maal zo hoog is en bij drievoudig geïnjecteerde mensen meer dan 3 maal zo hoog als bij natuurlijke mensen.

5.3.6 CUMULATIEVE ANALYSE VAN MELDINGEN VAN ONGEWENSTE VOORVALLEN NA TOELATING MELDINGEN VAN PF-07302048 (BNT162B2) ONTVANGEN TOT 28-FEB-2021

De zwangerschapsuitkomsten voor de 270 zwangerschappen werden gerapporteerd als spontane abortus (23), uitkomst in afwachting van (5), vroeggeboorte met neonatale dood, spontane abortus met intra-uteriene dood (elk 2), spontane abortus met neonatale dood, en normale uitkomst (elk 1). Er werd geen uitslag gegeven voor 238 zwangerschappens (merk op dat voor elke tweeling twee verschillende uitkomsten werden gemeld, en dat beide werden meegeteld).¨

Pfizer's eigen documentatie, pagina 12

Wat bezielt het Trudeau-regime en Canada's minister van Volksgezondheid Jean-Yves Duclos?

De injecties zijn het probleem, niet de oplossing.

Vrienden, het SARS CoV2-virus dat in 2019 werd gelanceerd, had hooguit een sterftecijfer van 0,3%. In Wuhan, met geen zogenaamde "vaccins", een onderzoek onder bijna tien miljoen mensen bleek dat de besmetting in wezen voorbij en achter de rug was, uiteraard slechts enkele maanden nadat zij hun korte lockdown hadden beëindigd.

Toch hebben 's werelds meest geïnjecteerde landen, zoals Canada, nog steeds een probleem, en de hoogste percentages infecties en sterfgevallen. Waarom en hoe? Hier is de verklaring die ik 12 december heb gepresenteerdth, 2021 op het Wereldcongres in Brazilië:

Bedankt voor het bestuderen, delen, en ter ondersteuning van onze missie.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands