Dr. Mark Trozzi

Speaking Naturally | De grootste gezondheidsuitdagingen die we tegenkomen

Wat we de afgelopen 2 jaar van C19 hebben geleerd, en hoe we verder gaan naar een betere wereld.

Op 30 mei na de WCH (Wereldraad voor gezondheid) Better Way Conferentie in het Verenigd Koninkrijk, ANHI (Alliance for Health International) oprichter Dr Rob Verkerk PhD en ANHI uitvoerend coördinator Meleni Aldridge, waren gastheer van deze gesprekken met de Zuid-Afrikaanse Dr Naseeba Kathrada en mijzelf, Dr Mark Trozzi. Ook mijn zoon, Rain Trozzi, sloot zich bij ons aan. Hij is de oprichter van een gemeenschap van jonge activisten genaamd Over naar De Youth.

Er was geen repetitie, alleen een besluit om drie onderwerpen te behandelen: perspectieven op de grootste gezondheidsuitdagingen waar we voor staan, wat we de afgelopen 2 jaar van C19 hebben geleerd, en hoe we verder gaan naar een betere wereld.

Over de sprekers

Dr Rob Verkerk

Dr Rob Verkerk PhD is de oprichter van Alliance for Natural Health International. ANH International is een geweldige bron van eerlijke en intelligente informatie over gezondheid. Ik beveel hun werk ten zeerste aan voor iedereen die langer en sterker wil leven. We hebben de afgelopen 2 jaar herhaaldelijk profijt gehad van het werk van Dr Verkerk (1,2,3,4,5).

Meleni Aldridge

Meleni Aldridge is een beoefenaar van de integratieve geneeskunde. Zij is de uitvoerend coördinator van ANH International, en een bestuurslid van Alliance for Natural Health USA. Zij is de vaak onzichtbare kracht achter veel van het geweldige ANHI onderzoek en advies dat we in het verleden met u hebben gedeeld.

Dr Naseeba Kathrada

Dit is mijn eerste kans om u ook voor te stellen aan een andere grote held in de medische waarheids- en vrijheidsbeweging, Dr. Naseeba Kathrada. Dr Kathrada en Dr Verkerk zijn co-voorzitters van de WCH commissie Gezondheid en Menswetenschappen, waarin ik ook zitting heb. Dr Kathrada's verdiensten zijn te veel om op te noemen. Zij heeft vele van de symposia over de waarheid van de covaris over de hele wereld georganiseerd. Zij is een arts uit Zuid-Afrika; de oprichtster van zowel het Home Management Covid Team, als een nieuw SA echt nieuws platform VUKA SA.

Rain Trozzi

Rain Trozzi is een vitaal lid van het Trozzi Team. Hij is ook de oprichter van Over naar de jeugd, een internationale organisatie die jonge visionairs met elkaar in contact brengt en bruggen bouwt naar de mentoren die zij nodig hebben om te slagen in hun zoektocht.

Dank aan Dr. Verkerk en het team van het ANHI voor het organiseren van deze gesprekken, en voor hun voortdurend diepgaand onderzoek en goede adviezen.  

Dr Mark Trozzi

Leef langer en sterker. Hier is een geweldig nieuw boek van Dr Verkerk en Meleni Aldridge, met nauwkeurige en gemakkelijk in de praktijk te brengen voedingskennis: https://shop.anhinternational.org/collections/e-books

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Click image for ticket details
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands