Kolossaal konvooi truckers komt samen in Ottawa voor vrijheid

Het Trudeau-regime maakt zich schuldig aan schendingen van de mensenrechten en onwettige dictaten, waaronder mandaten voor gedwongen injecties bij grensoverschrijdende vrachtwagenchauffeurs. Deze mandaten zijn op 15 januari van kracht geworden. Ten zuiden van de grens heeft de ongekozen regering-Biden soortgelijke mandaten uitgevaardigd die op 22 januari zijn ingegaan.

...maar het lijkt erop dat 20% van Canada's grensoverschrijdende truckers te slim zijn om hun mouw te rollen voor deze onveilige en ondoeltreffende injecties, zelfs onder de dreiging van medische apartheid.

Trudeau en zijn cohorten blokkeren veilige effectieve behandelingen voor covid; Canadezen wordt de toegang ontzegd. Zelfs zonder deze behandelingen, heeft covid een sterftecijfer van minder dan 0.3%. Met dezelfde veilige effectieve betaalbare behandelingen, daalt de mortaliteit van covid tot een minuscule 0,045% of minder.   

Ondertussen verbrijzelen de gedwongen injecties alle eerdere records voor dood en schade ooit veroorzaakt door iets dat een "vaccin" heet.. Pfizer's eigen documenten onthullen dat 3% van de injectieslachtoffers binnen 3 maanden na de injectie overleed, dat nog eens 28% blijvend of aanhoudend uitgeschakeld na drie maandenen dat 100% van ongeboren baby's stierven bij de geïnjecteerde zwangere vrouwen die in hun experiment.

Ook, gegevens van over de hele wereld zijn onthullend toegenomen covid ziekte onder de gedwongen injectie slachtoffers, die ten onrechte worden aangeduid als "de volledig gevaccineerden".

Deze injecties zijn niet veilig, en niet effectief.

Dus het lijkt erop dat 20% van Canada's grensoverschrijdende transport vrachtwagenchauffeurs slim zijn. Ze moeten die speciale combinatie hebben: kritisch denken en zelfrespect.

Moge God deze truckers zegenen en iedereen die de konvooien en het grote protest op zaterdag in Ottawa steunt. Dank u voor uw hulp om ons te bevrijden van deze medische tirannie en genocide. We bidden dat Trudeau en andere misdadigers voor het gerecht gebracht zullen worden, en dat wij, de mensen, spoedig feest zullen vieren in een hersteld, vrij en eerlijk land.

Om de benzine, het eten en het verblijf van onze fantastische truckers in dit historische konvooi te helpen financieren, kunt u hier doneren: https://www.gofundme.com/f/taking-back-our-freedom-convoy-2022...

Rebel News brengt hier dagelijks verslag uit van het konvooi: www.rebelnews.com/tags/convoy_reports...

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands