Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tohtori Feintuch: Feuch: Tuokaa FDA oikeuden eteen

Suojelkaa lapsia näiltä hulluilta. Pysäyttäkää heidän rikoksensa, verilöylynsä ja sadan vuoden vitsaus.

Tohtori Feintuch näkee synergistinen vaara SARS COV2 -viruksen toimintakyvyn lisääntyminen ja geneettiset injektiot. Hän kutsuu rajan eteläpuolella olevia syyllisiä nimellä me olemme rajan pohjoispuolella olevien rikollisten puolella.. Tohtori Feintuch on erittäin asiantunteva ja intohimoinen. Olen yllättynyt, että emme olleet kuulleet tätä hienoa haastattelua The New American -ohjelmassa ennen kuin tänään.

The New Americanin haastattelussa tohtori Eric Feintuch, joka on Peruuttamattomien oikeuksien liitto kuvaili, kuinka liittovaltion terveysviranomaiset ovat mukana korruptiossa ja valehtelevat, kun on kyse Covid-geenihoitokokeilujen (eli "rokotteiden") turvallisuuden ja tehokkuuden arvioinnista. 

Tukeva materiaali:

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi