Piikkiproteiinin irtoaminen ja myrkyllisyys

Covid-19-injektion uhrit tuottavat sisäisesti myrkyllisiä koronoaviruksen piikkiproteiineja. He myös erittävät näitä toksiineja, jotka voivat vahingoittaa heidän kontaktejaan.

Coronaviruksen geenipistokset

Koronaviruksen geneettisen materiaalin injektion jälkeen henkilön solut muokataan siten, että vieras viruksen geneettinen materiaali ohjaa niitä tuottamaan suuria määriä muunnettuja koronaviruksen piikkiproteiineja. Näiden piikkiproteiinien mainostetaan olevan hyödyllisiä, koska ne saavat elimistön tuottamaan vasta-aineita, jotka kohdistuvat piikkiproteiineihin; näin ollen ne saavat aikaan immuunivasteen.

Tuhoisa immuunivaste

Vasta-aineesta riippuvainen taudin voimistuminen

Tähän immuunivasteeseen liittyy hyvin vakavia ongelmia, kuten vasta-aineiden välityksellä tapahtuva valikoituminen, vasta-aineista riippuvainen tehostuminen ja immuunijärjestelmän häiriöt.

Nämä aiheet eivät kuulu tämän artikkelin aihepiiriin, mutta ne löytyvät tästä artikkelista ja videosta: Covid-"rokotteet"; Kuinka vaarallisia ne ovat?ja täällä: Miten covid työpaikat vahingoittavat immuunijärjestelmää ja auttavat uutta muunnosta kehittymään.

Myrkylliset piikkiproteiinit

Spike Glykoproteiini

Palatakseni huomiomme piikkiproteiineihin, joita tuotetaan massoittain sisäisesti geneettisten injektioiden jälkeen; piikkiproteiinit ovat itsessään myrkyllisiä. Ne aiheuttavat sairauksia. Injektion aiheuttama luonnoton piikkiproteiinien tulva, jota ihmissolut tuottavat ja joka kiertää koko kehossa, on syynä suurimpaan osaan haittavaikutuksista ja kuolemantapauksista, joita esiintyy viikkojen ja kuukausien aikana injektion jälkeen. Nämä piikkiproteiinit kiinnittyvät kaikkialla kehossa ACE2-reseptoreihin, joita on monissa eri soluissa, monissa eri kudoksissa ja monissa eri elimissä. Siellä piikkiproteiinilla on myrkyllisiä vaikutuksia. Koska ACE2-reseptoreita on runsaasti eri kudoksissa ja elimissä, piikkiproteiinimyrkytys voi ilmetä tai aiheuttaa monia erilaisia sairauksia, kuten sydänkohtauksia, aivohalvauksia, sydänlihastulehduksia, keskenmenoja, ihottumia, diabetesta, ruoansulatuskanavan sairauksia ja monia muita. Tohtori Alexandra Henrion Caude piti erinomaisen esitelmän. Maailman terveysneuvostolle marraskuussa 2021 tästä aiheesta, joka koskee piikkiproteiinien aiheuttamia sairauksia covid-19-injektioiden jälkeen.

Post Injection Detox

Kaikilla, jotka saavat näitä covid-19-kokeellisia biologisia lääkkeitä, on monia riskejä ja haasteita. Piikkiproteiinit ovat suuri osa kohtaamistamme ongelmista. Detoksifiointi on tärkeää. Tässä on Maailman terveysneuvoston piikkiproteiinien vieroitusopas. Rehelliset tutkijat, lääkärit ja muut terveysalan asiantuntijat, jotka työskentelevät yhdessä WCH:ssa, päivittävät ja kehittävät tätä ja muita WCH:n ohjeita säännöllisesti.

Shedding

Kun ihmisen elimistö tuottaa mitä tahansa ainetta, tässä tapauksessa myös piikkiproteiineja, tätä ainetta esiintyy yleensä vaihtelevassa määrin monissa kudoksissa ja nesteissä elimistössä. Piikkiproteiineja erittyy varmasti pistoksen saaneiden ihmisten elimistöstä. ks. Pfizerin oman asiakirjan s. 69: http://www.voterig.com/pfizervax.pdf

Shed Spike Proteiinin haavoittuvuus kontakteissa

Monet ihmiset ovat ilmoittaneet voivansa huonosti erilaisista oireista jo pelkästään oltuaan tekemisissä sellaisten ihmisten kanssa, jotka ovat saaneet kokeellisia geneettisiä injektioita. Näitä raportteja ovat: lapset, joilla on nenäverenvuotoa sen jälkeen, kun heidän vanhempansa ovat saaneet injektion; naiset, joilla on kuukautisten epäsäännöllisyyttä tai jopa vakavia vaihdevuosien jälkeisiä kohdun verenvuotoja sen jälkeen, kun heidän kumppaninsa ovat saaneet injektion; imettävät vauvat, joilla on suolistoverenvuotoa sen jälkeen, kun heidän äitinsä ovat saaneet injektion; ihmiset, joilla on ihottumaa kosketukseen joutumisen jälkeen; ihmiset, joilla on covidien kaltaisia oireita altistumisen jälkeen, ja monet muut.

Mitä tulee piikkiproteiinien vaikutukseen ruiskuttamattomiin kontakteihin, herkkyysasteet ja käynnistetyt tautiprosessit vaihtelevat. Esimerkiksi yhden ruiskutetun miehen vaimo voi vaikuttaa hyväkuntoiselta, kun taas toisen vaimo voi saada kuukautisongelmia, vaihdevuosien jälkeistä verenvuotoa, ihottumaa tai muita oireita.

Irtoamisen keston arviointi ja varotoimet kosketuksissa

Erilaisissa kokeellisissa covid-injektioissa käytetään erilaisia "troijalainen hevonen" -menetelmiä patentoidun muunnetun koronaviruksen geneettisen materiaalin saamiseksi injektoitaviin ihmissoluihin.

PEGyloitu nanohiukkanen

Pfizer ja Moderna käyttävät PEGyloituja nanohiukkasia saadakseen piikkiproteiinin lähetti- RNA:n geneettisen materiaalin ihmisen soluihin. Useimmilla Pfizerin tai Modernan mRNA-kokeiluja saaneilla ihmisillä spike-proteiinipitoisuudet veressä nousevat yhden tai kahden päivän kuluessa injektiosta ja pysyvät havaittavissa olevina pitoisuuksina noin 4 viikkoa injektioiden jälkeen. Varovaisuuden vuoksi suosittelemme siis olemaan tietoisia ja minimoimaan kontaktit muiden kanssa noin kahden kuukauden ajan injektion jälkeen, erityisesti jos heidän tiedetään olevan tai osoittautuvan herkiksi, .  

Muokattu adenovirus

Toisin kuin Pfizer ja Moderna, on olemassa muita suosittuja covid-injektioita (Astrazeneca, J ja J), joissa käytetään muunneltuja apinan adenoviruksia Troijan hevosen elementtinä koronaviruksen piikkiproteiinin DNA:n saamiseksi ihmissoluihin. Tämä DNA kaappaa ihmisen solukoneiston ja ohjaa kyseisten solujen tuottamaan muunnettuja koronaviruksen piikkiproteiineja. Nämä adenovirusten toimitusjärjestelmät toimittavat koronaviruksen DNA:ta pikemminkin kuin lähetti- RNA:ta. Tämä tuo mukanaan useita eroja. Meillä ei ole tällä hetkellä tietoja veren piikkiproteiinipitoisuuksista ajan mittaan veressä adnovirus/DNA-injektioiden jälkeen.

Piikkiproteiinin esiintyminen veressä injektion jälkeen

Huolimatta siitä, että piikkiproteiinien pitoisuudet verenkierrossa olivat alhaiset neljän viikon kuluttua nanopartikkelien ja mRNA:n injektioista, meillä on todisteita piikkiproteiinien jatkuvasta läsnäolosta injektion saaneiden uhrien elimistössä sen jälkeen. 4 kuukauttaja vielä sen jälkeenkin 15 kuukautta injektion jälkeen. Joissakin tapauksissa voi olla tarpeen noudattaa huomattavasti pidempää varovaisuutta irtoamisen suhteen. Tähän vaikuttavat vaihtelut sekä injektion uhrien fysiologiassa että heidän kontaktiensa herkkyydessä piikkiproteiineille.

Aihetta mutkistavat lisäksi perustellut huolenaiheet siitä, että jotkut ihmiset reagoivat geeni-"terapiaan" eri tavalla ja saattavat jatkaa piikkiproteiinien tuottamista pidempään tai jopa loputtomiin. Toivottavasti nämä ovat harvinaisia poikkeuksia. Tämä on parhaimmillaankin jättimäinen epäeettinen kokeilu, joten meidän on otettava kiinni ja opittava matkan varrella, miten selviytyä meille aiheutetusta kriisistä.

Ivermektiinin monet roolit

Leading Ivermectin 6mg Tablets Manufacturers, Suppliers in ...Ivermektiini sitoo piikkiproteiineja, joten sen lisäksi, että sillä on tärkeä tehtävä covidin hoidossa, sillä on myös mahdollisesti tärkeä tehtävä injektioiden haittavaikutusten hoidossa sekä vähentämällä irtoamista ja hoitamalla sairauksia, joita irtoavat piikkiproteiinit voivat aiheuttaa injektion uhrien kontakteissa.

Yhteenveto

Nykyinen suurimman osan väestöstä pakottaminen ja pakottaminen näihin vaarallisiin geneettisiin kokeisiin on ennennäkemätöntä. Olemme kartoittamattomalla alueella, joten meidän on tärkeää olla tietoisia ja kiinnittää huomiota omiin havaintoihimme. Vaihtelut injektion uhrien piikkiproteiinin irtoamisen määrässä ja kestossa sekä vaihtelut herkkyydessä piikkiproteiinin myrkylliselle vaikutukselle heidän yhteyksissään edellyttävät jatkuvaa tarkkailua ja varovaisuutta.  

Hyödynnä resursseja osoitteessa Maailman terveysneuvosto, mukaan lukien WCH Spike Protein Detoxification Guide.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Ole hyvä ja tue missiotamme

Arvostamme suuresti lahjoituksianne. Lahjoituksenne auttavat meitä ylläpitämään yhä moninaisempia, näkyviä ja näkymättömiä ponnisteluja terveyden, ihmisarvon, turvallisuuden ja ihmisoikeuksien palauttamiseksi.

Tohtori Trozzin uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi