Tohtori Ros Jones Kaksi minuuttia lasten pelastamiseksi

Tohtori Ros Jones MD FRCPCH on aina kannattanut rokotteita, mutta ei näitä injektioita.

Johdanto

Kovidirikolliset eivät ole vieläkään tyytyväisiä, vaikka heidän pakkoruiskukampanjansa ovat tappaneet enemmän ihmisiä kuin vuosikymmeniä kestänyt kaikkien todellisten rokotteiden käyttö yhteensä. He tietävät, että tämä ennätyksellinen kuolemantapausten määrä on vasta alkua, sillä uhreja ruiskutetaan vielä monien kuukausien ja vuosien ajan. Jos haluat kattavan tutkimuksen monista tavoista, joilla nämä injektiot vahingoittavat ja tappavat, ja siitä, mitä on odotettavissa lyhyellä, keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä, klikkaa tästä: https://drtrozzi.org/2021/06/04/covid-vaccines-how-dangerous-are-they/

Nyt he haluavat lapset.

Lapset on vaiettu, heiltä on kielletty, heitä on pahoinpidelty henkisesti, heidät on vangittu ja heitä on terrorisoitu covidien agendalla. Heillä ei ole tilastollista nollariskiä vakavien sairauksien suhteen, eikä mikään tästä hyväksikäytöstä ole ollut tieteellistä tai perusteltua. Lapset voivat olla mikrobiologisesti turvassa vain, jos heidät paljastetaan, vapautetaan, heille syötetään luonnollista ruokaa, heidän annetaan elää, leikkiä ja kehittää terve luonnollinen immuunijärjestelmä.

Suosittelemme tätä lukemista: https://drtrozzi.org/2021/10/07/children-should-be-freed-now-and-never-covid-injected/

Injektiot eivät ole turvallisia eivätkä tehokkaita: https://drtrozzi.org/2021/10/19/safe-and-effective-not/ 

Covidien agendan hallinnoijat ovat väkivaltaisia rikollisia, joihin ei pidä luottaa: https://drtrozzi.org/2021/11/13/emergency-physicians-global-situation-report/

Veteraanipediatri ja isoäiti tohtori Ros Jones ei ole mikään "rokotevastustaja". Hän on aina kannattanut todellisia "rokotteita" sekä perheelleen että potilailleen. Hän vastustaa kuitenkin kiivaasti näitä injektioita, joita ihmiskunnalle pakotetaan ja jotka nyt kohdistetaan lapsiimme. Tohtori Jones esittää asiansa hyvin lyhyesti tässä 2 minuutin 18 sekunnin jaksossa. Kiitos lukemisesta, katsomisesta ja jakamisesta.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi