Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

The Trozzi Report | Episood 1 osa 3 | Dr Chris Shoemaker

Kõikide põhjuste ülemäärane suremus ja VI AIDS

Sunniviisilised süstid on toonud kaasa igas vanuses inimeste surmajuhtumite hämmastava suurenemise. Niinimetatud Covid-"vaktsiinid" vallandavad AIDSi, mida nimetatakse VI AIDSiks, mis tähendab vaktsiinide poolt esile kutsutud omandatud immuunpuudulikkuse sündroomi. Dr. Shoemaker on väga informeeritud, täpne ja usaldusväärne. Ma julgustan kõiki kuulama ja jagama dr Shoemakeri sõnumeid.

Dr Chris Shoemakerist

Dr. Shoemaker on veterinaararst, kes on käinud ulatuslikult kovidiidipatsientide juures. Teda ennast sunniti ja topelt pisteti, enne kui tema uurimused ja kliinilised tähelepanekud äratasid ta üles koviidide pettuse ja pahatahtlikkuse suhtes. Ta räägib suure intellektuaalse ja emotsionaalse agilityga ning on seega väga tõhus oma missioonis, et teavitada inimesi, päästa elusid ja aidata kaasa õigluse saavutamisele.

Palun propageerige ja jagage dr Shoemakeri teadmisi. See päästab elusid. Selle intervjuusarja eelnevates osades selgitas dr Shoemaker:

Aitäh, et jätkate õppimist, jagamist ja toetus meie töö eest ja kõigi teie tegude eest tõe, vabaduse ja õigluse missioonis. Koos oleme me püsivus.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
etEesti