Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Lapsed surevad pärast süstimist

Arstid, meditsiiniõed, teadlased ja aktivistid löövad pidevalt häirekella: Kaitske lapsi!

Kiire video

Siin on murettekitav kaheminutiline video, kus lapssportlased varisevad kokku ja surevad pärast seda, kui neile on süstitud Gatesi, Fauci ja suurte farmaatsiatootjate biorelvi.  

Laste süstimine on hullumeelsus

Lastel on null statistiline risk tõsise haigestumise kohta kovidiidist. Nad ei kanna seda teistele edasi. Lapsed tuleks vabastada kogu sellest kovidiidihullust ja neid ei tohiks kunagi süstida. Lisaks, need süstid ei ole ohutud ja need ei ole tõhusad. 

Vaktsiinid põhjustavad rohkem surmajuhtumeid kui kõik vaktsiinid kokku viimase 30 aasta jooksul kokku. Vaadake vaktsiinide põhjustatud surmajuhtumite arvu tõusu pärast seda, kui neid nn vaktsiine" on inimestele kogu maailmas peale sunnitud ja peale sunnitud.

https://www.anhinternational.org/news/feature-how-safe-are-covid-vaccines-part-two/#user-heading-1 

Covid Kid faktid

Kanada arstid ja meditsiiniõed on just korraldanud selle kiireloomulise ressursi, et hoiatada ja harida vanemaid: https://www.covidkidfacts.ca/

On väärastunud näha, et eetilised arstid ja õed, kes võtavad sõna, teevad seda kas anonüümselt või neid kiusavad taga poliitikud, meditsiiniametnikud ja teised kuritegeliku kovidiidiettevõtte käsilased. Need samad südametud marionetid võtavad raha ja jutustavad suurt valet: "Covid-19 "vaktsiinid" on ohutud ja tõhusad." Nad tuleks tuua kohtu ette, samal ajal kui eetilised arstid ja õed, kes on sõna võtnud ja selle tegevuskava vastu seisnud, tuleks panna tervishoiu kontrolli alla.

Järeldus ja edasine hoolsuskohustus

Selleks, et saada põhjalik arusaam nendest viiruslikest geneetilistest süstidest ja paljudest viisidest, kuidas need võivad meid kahjustada ja tappa, palun varuge varsti tund aega, et vaadata või lugeda seda dokumentaalfilmi, Covid "vaktsiinid"; kui ohtlikud on need? Võtke oma õigused tagasi, kaitske oma lapsi ja aidake tuua kohtu ette need kurjategijad, kes praegu meie valitsusi, institutsioone ja dinosaurusmeediat kummitavad.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti