Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Linjen i sandet | Børn, krig og pligt

At stoppe overgrebene på og drabene på vores børn og os selv.

Vi befinder os i en kritisk situation. Børn er hjælpeløse og får en dødelig gift indsprøjtet. Vi skal stoppe dette og gerningsmændene. Jeg beder Dem give mig to minutter af Deres tid.

Links

Udskrift

Lad ikke endnu et barn blive forgiftet, skadet, få forkortet sit liv eller blive dræbt. Disse farlige genetiske injektioner, som der er tale om svigagtigt promoveret, ændrer den menneskelige celleaktivitet, således at vores egne celler i masse producerer det mest giftige (og patenterede) element i SARS C0V2-virussen, nemlig spikeproteinet. Ud over at forgifte mange væv og organer, der er rige på ACE2-receptorer, direkte, forårsager dette spike-protein også en massiv immunforsvarssygdom.stemfejl. Det forværrer coronavirusinfektioner, forgifter mange organer, herunder hjerne, hjerte, reproduktive organer. Lige så slemt som alt det, forårsager det også en massiv pseudo-autoimmunsygdom. Barnets immunsystem angriber dets egne celler (selv dets immunceller). Deres celler er blevet genetisk hacket og producerer det fremmede giftige spike-protein, som markerer disse celler til angreb fra deres eget immunforsvar.

Data fra Storbritannien viser, at der er op til 100 gange større risiko for, at børn dør inden for 8 måneder efter en injektion, end de ville være uden.

Det er ikke en fejltagelse. Det er en masseforbrydelse mod menneskeheden, massemord og overfald, der er baseret på svindel, så der er ingen skadesløsholdelse for gerningsmændene.

De kan ligesom jeg ikke lide krig og ønsker ikke at leve i den, men når andre dræber os og vores børn, hvad skal vi så kalde det? Benægtelse virker aldrig.

Jeg opfordrer os alle, herunder politiet, militæret, domstolene, militsen og lærerne, politikere, læger, sygeplejersker, forældre og alle gode mennesker, til at gøre vores pligt. Red børnene. Red hinanden.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk