Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Dr. Feintuch: Bring FDA for retten

Beskyt børnene mod disse galninge. Stop deres forbrydelser, blodbad og en hundrede år lang pest.

Dr. Feintuch ser den synergistisk fare af SARS COV2-virusset med gevinst af funktion og de genetiske injektioner. Han kalder gerningsmændene syd for grænsen for vi er for gerningsmændene nord for grænsen. Dr. Feintuch er meget velinformeret og passioneret. Jeg er overrasket over, at vi havde overset dette fantastiske interview på The New American indtil i dag.

I dette interview med The New American fortæller Dr. Eric Feintuch fra Alliancen for umistelige rettigheder beskrev, hvordan de føderale sundhedsmyndigheder er involveret i korruption og løgne, når det drejer sig om at evaluere sikkerheden og effektiviteten af eksperimentelle Covid-genterapier (også kaldet "vacciner"). 

Understøttende materiale:

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk