Dr Marty Makary | Den största förövaren av kovida lögner är?

Dr Marty Makary 2 minuters uttalande inför USA:s representanthus underkommitté för koronavirus-pandemier

Över hela världen har regeringar berättat dödliga lögner, samtidigt som de har Anklagar läkare som talar sanning för att sprida felaktig information.. Kanada och USA är inget undantag.

Dr Marty Makary, professor vid Johns Hopkins University, berättade för House Select Subcommittee on the Coronavirus Pandemic under dess första utfrågning tisdagen den 28 februari 2023 att "den största förövaren av desinformation under pandemin har varit USA:s regering" och han räknade upp flera exempel. Här finns en informationstät 2 minuters video av honom när han talar.

Transkript. DR. MARTY MAKARY:

Den största förövaren av felaktig information under pandemin har varit USA:s regering.

Desinformation som...

- Covid spreds genom ytlig överföring.

- Den vaccinerade immuniteten var mycket större än den naturliga immuniteten.

- Maskerna var effektiva. Nu har vi den definitiva Cochrane-översikten. Vad gör man med den granskningen? Cochrane är det mest auktoritativa bevisorganet inom hela medicinen och har varit det i årtionden. Ska ni bara ignorera det och inte tala om det?

- Myokardit var vanligare efter infektionen än efter vaccinet. Det stämmer inte, det är 4-28 gånger vanligare efter vaccinet.

- Att unga människor har nytta av en booster är felaktig information. Våra två främsta vaccinexperter har lämnat FDA i protest mot just denna fråga, där man förespråkar boosters för unga, friska människor. Uppgifterna fanns aldrig där. Det är därför CDC aldrig avslöjade sjukhusinläggningar bland boostade amerikaner under 50 år.

- Att vaccinationsskyldigheten skulle öka antalet vaccinationer. En studie från George Mason University visar att så inte är fallet. Det gjorde en sak, det skapade "Never-Vaxxers" som nu inte får de barnvacciner de behöver.

Om och om igen har vi sett något som går långt utöver att använda din bästa bedömning med den information du har till hands. Vi har sett något som är oförlåtligt, nämligen att medicinsk forskning i sig självt används som vapen. CDC publicerar sina egna usla studier, till exempel deras egen studie om naturlig immunitet där man undersökte en delstat under två månader, trots att de hade uppgifter om alla 50 delstater i flera år. Varför rapporterade de bara denna enda del av uppgifterna? Varför har de skurit upp hela databasen i salamiskivor? För att det gav dem det resultat de ville ha.

Samma sak med maskeringsstudierna. Uppgifterna har nu kommit ikapp i gigantiska systematiska granskningar, och folkhälsoföreträdare var intellektuellt ohederliga. De ljög för det amerikanska folket."

Relaterat material

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

1 kommentar

 1. Its starts with knowing the difference between legal and lawful. Legal is for a corporation. Lawful is for man and woman. Thats it. Is this the solution that if we the people learn, we can push back on tyranny. After a small learning curve, the questions i have asked myself about this topic for 3 yeara are slowly ironing themself out.

  Please do not take this lightly. Law vs legal. If you take any of these charges to present courts, you remove your jurisdiction and give it to the laywers and judge. Their game. And your case is in their hands/jurisdiction.

  i’ve heard Dr. Trozzi is aware of this idea, i just don’t understand the work around in giving jurisdiction to a judge who works for a corporation and they run on profit.

  Start with first 3 fundamental knowledge videos simple to learn from and show others… https://awarriorcalls.com

  Also others with the same principle:

  – Karl Lentz
  https://theloresociety.com

  Paul and Greg from
  https://thesovereignsway.com

  – Kali Spelling
  https://rumble.com/vuoxyr-rise-and-shine-kali-spell-lecture-elevate-and-illuminate.html

  Thank you, Dan 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska