Dr Mark Trozzi

Att stoppa typ 2-diabetes | Dr Paul Marik och Iron Will

Läkemedelsfri behandling som fungerar mot metabolt syndrom, diabetes, fetma, hjärtsjukdomar, högt blodtryck, inflammation och åldrande

Vi känner till Dr Paul Marik som en världsberömd intensivvårdsläkare, en ledare i behandlingen av covid-19 och en ledare i behandlingen av covid-"vaccin" skador. Han är en av grundarna av FLCCC (Front Line COVID-19 Critical Care Alliance).

Genom covid-eran har läkemedelsindustrin avslöjat att de absolut inte går att lita på. Nu ifrågasätter många läkare det senaste århundradets läkemedelsbaserade sjukvård. Vi upptäcker helt nya paradigm när det gäller hälsa och hur sjukdomar kan lösas.

Efter mer än tjugo år som läkemedelsberoende typ 2-diabetiker har Dr Paul Marik löst sin diabetes och andra aspekter av metabolt syndrom.

Dr Paul Marik berättar hur han har befriat sig från typ 2-diabetes och eliminerat alla läkemedel från sin regim med: intermittent fasta (tidsbegränsat ätande), en lågkolhydratdiet och avhållsamhet från bearbetade livsmedel.

Dr Paul Marik delar med sig av viktiga avslöjanden om fördelarna med mättat fett och behovet av att göra slut på anti-kolesterolbesattheten. Han förklarar att det är kolhydrater som ökar nivåerna av ohälsosamma triglycerider och minskar nivåerna av hälsosamt HDL-kolesterol. Vidare är kolesterol inte dåligt, men statinläkemedel är det, särskilt för den mentala funktionen.

Dr. Paul Marik, 64 år, botar sig själv från typ 2-diabetes

Dr Paul Marik och FLCCC:s guide till behandling av det metabola syndromet, diabetes, fetma, hjärtsjukdomar, högt blodtryck, inflammation och åldrande

Tack till Dr Paul Marik, Dr Pierre Kory och Första linjen Covid Critical Care Alliance. De är en rikedom av resurser och information om behandling av covid, behandling av covid "vaccin" skador, och nya gränser inklusive att avsluta metaboliskt syndrom och andra kroniska sjukdomar.

Om IronWillReport.com (Motberättelsens röst)

Mainstream-nyheterna har blivit helt opålitliga. Will Dove, grundare av StrongAndFreeCanada.org, etablerad IronWillReport.com år 2022 för att ge kanadensarna den sanning som äldre medier inte kommer att rapportera, och vår regering inte vill att du ska höra. Genom sin veckovisa nyhetsrapport (som släpps varje fredag) och regelbundna exklusiva intervjuer med experter, författare och visselblåsare strävar Will och hans team efter att hålla dig informerad om den viktiga utvecklingen på många fronter, från Covid-berättelsen till woke-rörelsen, korruption inom regering och företag, hot mot vår integritet och självständighet, yttrandefrihet och religionsfrihet, censur och mycket mer.

Tidigare gäster har inkluderat dr Peter McCullough, dr Mark Trozzi, John Carpay, dr Robert Malone (uppfinnaren av mRNA-tekniken), dr Richard Fleming (författare till "Is Covid-19 a Bioweapon"), John O'Looney och Richard Hirschman (som medverkade i dokumentären Died Sudden), Brian Peckford (den överlevande författaren till mRNA-tekniken). Richard Fleming (författare till "Is Covid-19 a Bioweapon"), John O'Looney och Richard Hirschman (som medverkade i dokumentären Died Suddenly), Brian Peckford (den enda överlevande författaren till stadgan om fri- och rättigheter), Andrew Wakefield (skapare av dokumentären Vaxxed, och den första att hitta kopplingen mellan vacciner och autism), den kanadensiske frihetskämpen James Topp, Oliver Ross från LibertyLives om att skydda din integritet, och många fler.

Det finns många gratis intervjuer och rapporter på webbplatsen, och medlemmarnas innehåll är tillgängligt för bara $9.95 / månad med en 15-dagars gratis provperiod. Alla intäkter från webbplatsen går till att finansiera kampen för våra rättigheter och friheter på Strong And Free Canada.

IronWillReport.com accepterar inte statlig eller företagsfinansiering av något slag. Allt vi gör finansieras av våra tittare, så du kan vara säker på att vår enda "agenda" är att ge dig sanningen.

Relaterat material:

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Klicka på bilden för biljettinformation
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska