Big Pharma's Future Del 4 | Dr Geert Vanden Bossche

Massvaccineringens inverkan på förstärkningen av SARS C0V2-viruset

Här är nästa del av den femdelade Wien-serien om hur framtiden för "big pharma" bör se ut. Dr Geert Vanden Bossche är en världsberömd expert på immunologi och vaccinologi. Massvaccinering har djupgående och farliga effekter på utvecklingen av ett aktivt virus. Medan covid-19-"vaccinerna" direkt skadar och dödar människor hjälper massvaccinationen också SARS C0V2 att utvecklas och utgör en långvarig och ökande fara, särskilt för de mest injicerade människorna. Detta är bara en av de farliga konsekvenserna av massvaccinering mot covid som dr Vanden Bossche förklarar. Kampanjerna för massinjektioner av covid är i bästa fall vårdslösa.

Dr Vanden Bossche avslutar med en prognos för vad som väntar och råd för vår överlevnad.

Evenemanget Better Way som hölls i Wien, Österrike, från den 15 till den 19 september 2022, arrangerades av Vi visar våra ansikten och som samfinansieras av Världsrådet för hälsa.

Rekommenderat material

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska