Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Jana Christopherson

Det kriminella kovidföretaget med sin mycket effektiva och ondskefulla propagandakampanj har tagit många liv. Den välmenande Jana Christopherson trodde helt och hållet att injektionerna var vacciner och att de skulle rädda världen om vi alla bara fick en injektion.

3 december 2021

1 augusti 2022

Länk: https://www.aaronsmortuary.com/obituaries/jana-christopherson-1

Våra kondoleanser och böner går ut till Janas familj och vänner.

Här är ett meddelande från hennes familj:

"Det är med tungt hjärta som vi meddelar att vår älskade syster, mor, dotter, moster och vän Jana Christopherson har gått bort.

 

Vi är alla förkrossade över denna oväntade förlust och var oförberedda på den höga kostnaden för en begravningsceremoni. Vi vill ge Jana den minnesplats hon förtjänar för att hedra hennes minne och ta farväl av henne."

För att bidra till finansieringen av Janas begravning: https://gofund.me/b4e915c7

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
sv_SESvenska