Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Förstå och undvika Covid- och Monkeypox-"tunnlar".

Hur skrämselpropaganda och vaga falldefinitioner används för att få människor att gå till PCR, injektioner och andra skadliga pålagor.

Under de senaste två och ett halvt åren med covid-19 har vi sett hur skrämselpropaganda och vaga falldefinitioner har använts för att leda in människor i "covid-maskinen" där falskt positiva PCR-tester, immunskadliga ingrepp och extremt skadliga och felaktigt presenterade genetiska injektioner har införts. Den verkliga möjligheten att främja en sund och motståndskraftig immunitet har missats; många av de påtvingade ingreppen har haft exakt motsatt effekt och har förlamat människors immunsystem.

Nu ser vi att liknande mönster framträder hos samma förövare, t.ex. Tedros från WHO; de har börjat främja sin apkopporagenda: skrämselpropaganda och vaga falldefinitioner som används för att lura människor till ännu ett bedrägligt PCR-test och en farlig felaktig tillämpning av vacciner; samtidigt som de helt försummar främjandet av ett naturligt immunförsvar.

Var försiktig. Läkare bör insistera på att återgå till verklig klinisk medicin och individualiserad vård.

Dr Rob Verkerk PhD och jag själv diskuterar detta i del 3 av H2H Podcast med Rob Verkerk PhD i samtal med Mark Trozzi MD. 12 minuter

Del 1 i denna samtalsserie med titeln "Genetisk dabbling": Farligt experiment och överdriven förenkling" är här.

Del 2 av detta samtal med titeln "Genetik, miljö, epigenetik och hälsa". Vi kan välja. " är här.

Jag rekommenderar starkt Dr Verkerk och ANH International som en bra källa för hälsoråd som bygger på djupgående forskning, respekt för naturen samt visdom och erfarenhet.

Tack för att du studerar, delar med dig av och stöder våra uppdrag på ANH Internationell och DrTrozzi.org för att bidra till att skapa en sund, sund och fri framtid för oss alla.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska