Genetiska experiment: farliga experiment och överdriven förenkling

Dr Rob Verkerk PhD och Dr Mark Trozzi MD

Dr Rob Verkerk har djupa vetenskapliga kunskaper och en djup respekt för naturen. Han är grundare av Alliansen för naturlig hälsa och välbefinnandeealth International. Jag rekommenderar starkt Dr Verkerk och ANH International som en bra källa för hälsorådgivning, baserad på detaljerad forskning och visdom.

Här är ett sällsynt och speciellt fysiskt personligt samtal mellan Dr Verkerk och mig.

Medan Gates, Fauci, Tedros och de andra patetiska hantlangarna från storfarmaceuterna främjar farliga förenklingar av genetisk vetenskap och vandaliserar vår mänskliga biologi, förklarar dr Verkerk komplexiteten, mysterierna och skälen till försiktighet.

H2H Podcast med Rob Verkerk PhD | i samtal med Mark Trozzi MD Del 1

Relaterade länkar:

Tack för att du studerar, delar med dig av och stöder våra uppdrag på ANH Internationell och DrTrozzi.org för att stoppa de globala rovdjuren och i stället bidra till att skapa en sund, sund och fri framtid för oss alla.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska