Insektsbekämpningsmedel sprutas över flygpassagerare runt om i världen

Ingen varning. Inget samtycke. Inget skämt. Passagerarna sprutas nu med giftet Permithrin.

Jag har just undvikit tvångsinjektioner och kränkningar av nässonder genom att ansluta via Mexiko, på väg till en mycket viktig händelse: den inledande tredagars Konferensen WCH Better Way med start idag, den 20 maj.

Under resan blev alla passagerare, inklusive jag själv, kraftigt besprutade med neurotoxin insekticid permithrin. Det fanns ingen förvarning och inget samtycke; det är övergrepp, och det händer runt om i världen!

Du behöver inte bli besprutad med insektsmedel för att delta i konferensen Better Way virtuellt. Mer information här: https://betterwayconference.org/

Hjälp till att stoppa WHO (Åtgärder: en och två) och WEF.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska