Dr Mark Trozzi motsätter sig WHO:s pandemifördrag | Rebel News

Varför vi måste stoppa WHO:s pandemifördrag, och hur.

Ingen tid går till spillo. Vi dyker ner i WHO:s covid-bedrägeri och deras missbruk av oss alla, bedömer vår nuvarande situation och det överhängande hot som WHO utgör, samt hur vi planerar att stoppa detta och återupprätta mänskliga rättigheter och rättsstatsprincipen i vår värld.

Beskrivning av Tamara Ugolini

Tamara Ugolini

Redan i maj 2020 kommer Dr. Mark Trozzi kom fram Han delade med sig av verkligheten på sin akutmottagning, där sjukhusen var helt tomma, trots mediernas skräckberättelse om att de var tomma. krigszoner som behöver förbereda sig för en kraftig ökning (som aldrig kom).

Underlättat genom det nybildade Världshälsorådet (Dr Trozzi sitter nu i olika styrelser och kommittéer som förespråkar ansvarsskyldighet, korrekta vetenskapliga metoder och spridning av fakta om COVID-svaret.

Till exempel: felaktiga COVID-projektionsmodeller är ett exempel på evidensbaserat beslutsfattande.

Under intervjun diskuterar jag och Dr. Trozzi bristerna i Världshälsoorganisationen (WHO) och, på senare tid, deras förslag om utveckling av en Pandemifördrag.

WCH motsätter sig direkt detta mellanstatliga förhandlingsorgan och har publicerade nyligen ett öppet brev motarbeta pandemifördraget (eller avtalet).

Att beskriva detta som en globalist maktövertagandeDr. Trozzi hänvisar till den skoj som WHO genomförde under den senaste svininfluensapandemi och hur definitioner ändras vid behov för att passa in i specifika berättelser.

Han uppmanar dessutom kanadensarna att engagera dig att avsluta denna punkt på dagordningen innan den har möjlighet att gå vidare.

Tack Rebel News

Du kan besöka Rebel News på https://www.rebelnews.com/ och följ Tamara Ugolinis arbete här: https://www.rebelnews.com/journalist_tamara_ugolini

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Dagligt nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Våra allierade

sv_SESvenska