Dr Mark Trozzi motsätter sig WHO:s pandemifördrag | Rebel News

Varför vi måste stoppa WHO:s pandemifördrag, och hur.

Ingen tid går till spillo. Vi dyker ner i WHO:s covid-bedrägeri och deras missbruk av oss alla, bedömer vår nuvarande situation och det överhängande hot som WHO utgör, samt hur vi planerar att stoppa detta och återupprätta mänskliga rättigheter och rättsstatsprincipen i vår värld.

Beskrivning av Tamara Ugolini

Tamara Ugolini

Redan i maj 2020 kommer Dr. Mark Trozzi kom fram Han delade med sig av verkligheten på sin akutmottagning, där sjukhusen var helt tomma, trots mediernas skräckberättelse om att de var tomma. krigszoner som behöver förbereda sig för en kraftig ökning (som aldrig kom).

Underlättat genom det nybildade Världshälsorådet (Dr Trozzi sitter nu i olika styrelser och kommittéer som förespråkar ansvarsskyldighet, korrekta vetenskapliga metoder och spridning av fakta om COVID-svaret.

Till exempel: felaktiga COVID-projektionsmodeller är ett exempel på evidensbaserat beslutsfattande.

Under intervjun diskuterar jag och Dr. Trozzi bristerna i Världshälsoorganisationen (WHO) och, på senare tid, deras förslag om utveckling av en Pandemifördrag.

WCH motsätter sig direkt detta mellanstatliga förhandlingsorgan och har publicerade nyligen ett öppet brev motarbeta pandemifördraget (eller avtalet).

Att beskriva detta som en globalist maktövertagandeDr. Trozzi hänvisar till den skoj som WHO genomförde under den senaste svininfluensapandemi och hur definitioner ändras vid behov för att passa in i specifika berättelser.

Han uppmanar dessutom kanadensarna att engagera dig att avsluta denna punkt på dagordningen innan den har möjlighet att gå vidare.

Tack Rebel News

Du kan besöka Rebel News på https://www.rebelnews.com/ och följ Tamara Ugolinis arbete här: https://www.rebelnews.com/journalist_tamara_ugolini

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska